Julkalendern -3 år – Influensa, feber,ont i halsen på köpet astma…

Denna vecka har varit i sjukhetens täcken! Alla här hemma utom min man är sjuka. En efter en har vi droppat av i ja läs överskriften.

Men priset tar iallafall att nu har jag fått astma på köpet. Det är inget roligt. Dock får jag vara glad för det va länge sen sist jag hade astma nu. Jag har skött mig så bra sista åren så min astma kommer nu allt mer sällan!

Dock är den nu här i alldra högsta grad och min astmamedicin går förfull användning! Denna influensa med feber, ledverk och förkylning som har drabbat hela familjen är en smäll från ovan.

MEN fy skam om det skulle hindra mig från att fira den dag som i år är viktigast. Ja du hörde rätt den är viktigast för förra året när denna person det handlar om inte blev firad så har jag detta år sparat, lagt undan och fixat en heldag med saker och ting som hon min idag 3 åring tycker om. Dock tog vi ta det lungt mellan hostningarna och snörvel.

Det jag inte begriper är hur det kommer sig att människor tycker illa om kunskap, historia och en redig skämtsamhet. När man låter sina barn vara på sociala medier och se allt från porr, mord till mobbing, trakaserier osv… Är det så mycket bättre en SVT försök till hederlighet och lärdom. Vi som växte upp med Magnus och Brasses Fem myror är fler än fyra elefanter borde faktiskt lärt oss mer vet. Men som sagt det är min åsikt!!!