Influensa – Skolan och Rektorn

Skolan Skolan Skolan Skolan…

Man får rysningar när man tänker på det. Det värsta är att vi står för att kunskap ger allt. Men Svenska skolan är inte det stället där kunskap råder. Snarare tvärt om. Svenska skolan är idag det stället där barnen får skydda sig själva så gott dom kan mot både det ena och det andra. I dag tar vi upp SJUKDOM. För hur det än är så är Svenska skolan ett ställe där sjukdomar sprider sig på gott och ont.

Vi vart eller rättare sagt min man vart i förra veckan uppmanad av Rektorn på Klinteskolan att man skall skicka i väg barnen även fast dom är sjuka.

DETTA är det stora beviset för hur Svenska skolan har blivit en institution där man lär barnen att man aldrig får må bra eller lära sig att ta vara på sig själv. Denne kvinnliga rektor är i allra högsta grad en kvinna som lär barnen hur man ljuger, inte mår bra men mest av allt hur man absolut inte tar ansvar.

Denna rektor har försatt mina barn i livsfara med sin uppmaning till min man att skicka barnen till skolan fast dom är sjuka.

NU BLEV mina barn sjuka i influensa och detta resulterade i hög feber, ont i hals, leder och förkylning och kräksjuka.  Nu är det så att jag har hört fler föräldrar som säjer att dom fått samma uppmaning vilket då betyder att våra barn är inget värda.

Min man alltså Arw är utbildad brandman och gammal orienterare. Han brukar ofta prata om Skade rapporter och hur mönstret för händelser uppstår.

Han har rätt ingen blir sjuk om ingen annan inte är det eller hur va det nu. Jo alla kan bli sjuka oavsett vad. MEN att barnen blir smittade pga att barnen i skolan är sjuka och befinner sig i skolan då dom är det resulterar i att fler blir sjuka och då tar dom hem det. Har dom dessutom syskon hemma då smittar dom självklart ner dom sen är det ju föräldrarna dom blir också smittade.

När det händer så faller arbetsinkomst bort osv…

Vi har i vår familj haft rundgång sen i september 2015 pga denne Rektors tänk att barnen skall gå till skolan fast dom är sjuka.

Just nu ligger mina barn i INFLUENSA. NU SKALL JAG PRATA OM NÅGOT JAG SÄLLAN PRATAR OM, Mig själv.

Jag får inte bli smittad för jag har fel på mitt centrala nervsystem och när ungarna tar hem sånt här så fungerar inte min kropp alls då centrala nervsystemet slås ut helt.

Detta är förenat med livsfara i mitt fall. Just nu har jag dubbelsidig öroninflammation med en trumhinna som spruckit, jag har feber, astma och mitt centrala nervseystem funkar knappt alls pga detta.

Tänk så här om du har influensa och vet att det tar ca 2 veckor att friskna till då kan du + det med ca 3 veckor så lång tid tar det för mig att friskna till. Så med andra ord Rektorns uppmaning om att skicka barnen till skolan när dom är sjuka kan alltså kosta mig livet.

I förrgår läste vi på en av dom stora kvällstidningarna (http://www.expressen.se/halsoliv/atta-svenskar-har-dott-i-arets-influensa/) om årets influensa. Det är Svininfluensa och vid artikelns släpp så hade 8 personer dött och 105 låg inne på intensiv vård.

Ja vist kan man ta influensa spruta. MEN om du skall det bör du inte ha medicinallergi eller vara äggallergiker.

Min dotter den äldsta är båda dessa saker. Så i hennes fall är det dödens. NU LIGGER HON I INFLUENSA.

Jag är medicin allergiker så jag kan inte häller ta denna spruta. Min som är medicin allergiker så han kan inte häller.

Vi ligger alla sjuka i influensa pga. av att man skickar sina barn till skolan sjuka. I vårat fall skyller jag helt på Rektorn i skolans uppmaning till att skicka barnen till skolan. Jag hoppas förstås på att min man som är minst dålig nu håller sig så. För om han inte gör det då måste vi ta hitt en barnpass som inte är rädd för att bli sjuk.

Kanske Rektorn eller socialsekreterarna som skolan anmälde oss till då skolan helt friskrev sig från sitt ansvar att ge barnen säkerhet och utbildning vill komma och vara barnpass och torka skit och spyor????

NU SKALL JAG UPPMANA ER ALLA SOM LÄSER TILL MOTSATTSEN

HÅLL ERA BARN HEMMA OCH ER SJÄLVA NÄR NI ÄR SJUKA. DET FINNS MÄNNISKOR SOM LEVER FÖRENAT MED LIVSFARA OM DOM BILR SJUKA.

Jo du vi skäms inte för vi vet att vi har rätt när det gäller skolan, myndigheter och allt det som nu händer igen. Mer om att vara för stark för vad omgivningen klara i kommande inlägg….

Jo en sak till min älsta dotter berätta just för oss att hon har vid flertal tillfällen i sin skola (ovannämd) att lärarna berömmer henne och sina klasskamrater när dom kommer trotts att dom är sjuka……

ÄR DETTA SÅ VI VILL HA SAMHÄLLET?

/ZitaZoo

http://www.familjgotland.se/425173186/3541375/posting/influensa-skolan-och-rektorn

http://www.zitazoo.click/2016/02/influensa-skolan-och-rektorn.html

https://zitazoo.me/2016/02/17/influensa-skolan-och-rektorn/

rektorn i skolan

One thought on “Influensa – Skolan och Rektorn

Kommentarer inaktiverade.