#Gotland #Sverige #Us Särbehandla aldrig din näste! Snart är det #Klintemarknad & #familjämmässa.

Man kan bli arg, man kan bli sur och man kan tro och känna på sig hur mycket som helst. Men en sak är för säker man skall aldrig särbehandla sin näste ovavsätt om man blivit det själv.

Min man säjer ofta att ”som man känner sig själv känner man andra” Det är sant har jag kommit på. Där av fick jag den felbehandling jag fick av regionen där vi bor. Den har lätt till många lärdomar men också många obehagligheter som tex nu när min man behövde få en plats för företaget på en familjemässa i samband med marknaden den 26 sep här där vi bor. Jag bad den som har hand om det om info i början på detta år. Idag påminde jag för 4 gången om denna info. Men denne person har medvetet skjutit på detta. Man kan undra varför.

Jag och min man misstänker varför. Dock tänker jag inte skriva det här. Det jag därmot tänker jag skriva om vad det gör när människor uppför sig så här.

Min man jobbar stenhårt för att få till företaget och det är svårt att vara ett rent digitalt företag som sällan har möjligheter till att synas och höras IRL. Där av så är det viktigt när den möjligheten finns att man tar den. Men om man då inte är välkommen på såna här saker där man bor av människor som hälsar glat när dom ser än men i hemlighet går bakom ryggen på en familj med 4 barn och eget företag som min man driver då blir man edsen och det skadar oss men framför allt våra barn så oerhört så det finns inte. DÅLIG stil. Men å andra sidan då vet vi det och kan gå vidare med att säja vi går allafall inte bakom ryggen på folk och fä.

Vi min man och jag har något många andra inte har vi har en rak rygg och vi är stolta över vad vi kan. Om då inte hembyggden vill se oss då struntar vi väl i det och hittar tillbaka till USA en än gång där vi faktiskt fått både lärdom och en vilja att fortsätta!

/ZitaZoo

klintefamilje