KRIG och Fattigdom!

Vi är alla lika och olika. Ibland är det på det sättet att all inte kan, därför är det under all kritik att man får heta en massa namn när man inte ”HJÄLPER” människorna nere i Europa. Jag försöker få det att gå runt så vi har mat på bordet, kläder på kroppen. Jag har ingen IPhone eller Ipad eller andra dyra tekniska prylar, vi har INGEN bil eller något att färdas i vi har matpengar 1 gång i månaden så det räcker till barnen och vi vuxna äter rester, ja vi är fattiga.

DÄRFÖR HJÄLPER VI INTE ANDRA. ALLTSÅ INTE FÖR ATT VI INTE VILL. FÖR ATT VI INTE KAN!!!

pga DETTA KOMMER JAG INTE TILLBAKA TILL SOCIALA MEDIER PÅ ETT TAG, JAG HAR TRÖTTNAT. Här på min blogg och lite andra sidor jag gör kommer jag att finnas på.

Dock kommer jag inte kommentera något mer om krig eller vad jag tror!

OM ni följer mig så vet ni redan det!

Ha det så ses vi igen

/ZitaZoo

krig och fattigdom

Vad Tycker du? / Eller vill du bara visa att du varit här!

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s