Dagen när allt vände, #Gotland #Sverige i #Världen.

Ibland måste man få göra saker som roar. Dagen när allt vände, #Gotland #Sverige i #Världen är ett sånt inlägg.

logga

Att besöka sin gamla hemstad efter 5 år av att inte lämna ön var upp friskande. Det gav nya krafter och ny inspiration. Att göra saker och sen spara det för att uppleva dom igen fast i digital form är en slags dagbok och vi har döpt vår familjs dagbok till ZloggZ vilket betyder ZitaZoo + Blogg = ZloggZ.

Detta är ett namn vi många gånger använder oss av. ZZ står i vår värld helt enkelt för ZitaZoo och ZloggZ.

Jag brukar säja att alla kan, nu har jag utökat det till ”Alla kan, något för alla”.

Detta begrep kommer jag under hösten att köra stenhårt på på många olika sidor med olika inriktningar. Visa mer lärorika än andra som är mer för nöjes eller allvarets skull.

kung

Ovavsätt vad och hur du gillar så tror jag att alla ni som kanske inte kan datorer, plattor eller telefoner så bra måste få in ingång till den digitala världen med mer av allt som man kan tänkas intresserad av. Där av något för alla!

Blogging är och förblir mitt stora intresse och allt vad det innebär är delar som jag finner är super kul. Att blogga är både lärorikt och kul. Men framför allt är det INTE bara att skriva dagbok som många tror. ZloggZ är en slags dagbok men det är också ett sätt att lära ut saker till andra. Min man Arw jobbar heltid med detta. Själv ägnar jag mig åt blogging som ett intresse och det är en hel fritids syssla för att huvudet skall få jobba och må bra!

Att blogga är och förblir något många inte vågar men kanske många gånger vill. Ofta har jag lärt mig att detta jag inte vill kan beropå att man inte vet hur. Detta är nu absolut inget fel med för som jag säjer ALLA KAN, TAR BARA OLIKA LÅNG TID ATT LÄRA.

Att inte vilja och att vilja r två saker som man kan diskutera länge, jag kommer dock att bara i detta läge skriva, prata om att vilja. För man kan ha 1000 eller fler anledningar till att inte vilja och många gånger handlar det om att man inte vågar gå utanför sin comfort zone. Så därför håller jag mig till att vill så hänger dom som vill och vågar på. Ni andra ni är lika välkomna ni så tro inget annat.

Men varför digitalt och vad har IRL = In real life = i verkliga livet tagit vägen?

Ja denna fråga är bra och vår utveckling har gått jätte snabbt, så snabbt hävdar jag att människor inte hinner med. Detta resulterar i arga minner på bla sociala medier, för tänk själv hur man reagerar när man inte förstår!

Ja förståelse är a-ö (Z if you translate this!) Med tanke på förståelse tackar jag med ödmjukast för den hjälp jag fått av er goingar så jag nu mer kan åka och besöka Familjerätten, där av dagen när allt vände.

Love

LOVE to ya all….

/ZitaZoo

 

 

Vad Tycker du? / Eller vill du bara visa att du varit här!

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s