Drömmar, flexibilitet, börja…Skuld & Fattigdom med hungrig mage!

Hur gör man när allt känns hopplöst!? Hur gör man när man inte VÅGAR fråga om hjälp!? hur gör man när man sist fråga om hjälp blev anmäld för det ena med det andra av den organisation som man fråga om hjälp av. Det kostade mycket kosing att ställa allt till rätta igen!

Vad gör man när man är så hungrig så det gör ont! På pekar här som alltid att mina barn äter sig precis så mätta så dom mår bra!

MEN vad gör man när man känner sig inte trodd!? Vad gör man när man har släkt som säjer sig bry sig om än fast i själva verket bara bryr sig när denne behöver dator hjälp?

Vad gör man när man hittat någon att samarbeta med men denne drar sig ur och det är efter löften och det ena med det andra och nu känner jag att denne är skyldig oss minst 30 000 tusen kr, (6000 x 5)???

Vad gör man när man inte vill längre och man känner att NU ÄR DET STOPP!!!!

Vad gör man!? Hur detta slutar vet jag inte. Det jag vet är att jag tackar ödmjukast för den hjälp jag fått under fattigdomen och nu skall jag försvinna från Nätet pga att jag inte klarar detta när jag är HUNGRIG, så hungrig att det gör ont!

Ses kanske igen hej då! /ZitaZoo

Vad Tycker du? / Eller vill du bara visa att du varit här!

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s