#Gotland #Almedalen2015 Nu har jag öppnat ZitaZoo.Eu Bara Politik med första Podcast.

Här får ni den direkt på ZitaZoo.me Se Film Podcasten här under.

Mina främsta områden är *Utanförskap *Funktionshinder *Fattigdom och jag börjar intressera mig mer och mer för dom ekonomiska frågerna.

Jag är medlem i Nya Moderaterna & jag är fattig. Ja det finns dom i Sverige som lever under existensminimum, jag ligger ca 4000 kr under Kronofogdens beräkningar och dom är lägre än det bidrag man skulle få om man räknade på bidrags normen man får om man söker inom det sociala nätverk Sverige påstår sig ha.

Jag och min man valde att inte söka sådant utan att starta eget företag som han jobbar med på heltid.

Jag som funktionshindrade med en bitt kvar på min Rehabilitering gör allt för att få komma tillbaka till ett medskap. Att leva i utanförskap med fattigdom som resultat är något som många gånger ”kan” föra med sig skam, det är något jag valt bort och istället har jag gått vägen där jag synligt och hörbart pratar öppet om detta. <pFör det ända våra stackars lilla summa pengar räcker till är mat till barnen, tak över huvudet och el. Man får vara glad för det man har brukar vi säja och ta ett steg till.

MEN hur kommer det sig att jag och min man blev medlemmar i Nya Moderaterna.

Svar på det får du i bloggen ZitaZoo.Eu här får du dig både min syn och allt jag kan länka som jag hitar i alla slags medier.

Häng med!

Om intresse finns kommer jag att starta ett Medlems forum i detta ämne och där vi tillsammans kan hämta kunskap för att lära mer ovavsätt vad anledning vi har till hösten.

Är du intresserad så hojta till på zitazoo@zitazoo.se

/Väl mött ZitaZoo på Gotland

”Alla kan, tar bara olika lång tid att lära och utföra”.

-Å du det är inte fult att prata pengar och fattigdom, det är sunt så fler vågar synas och höras”

Jag kan inte allt, men jag lär var dag!

/ZitaZoo

Vad Tycker du? / Eller vill du bara visa att du varit här!

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s