Såg just en bild på två nära släktingar på min pappas sida – Den gjorde mig ledsen.

I början på 90-talet började jag jobba på Stockholms läns SSU-distrikt. Under lång tid visste jag inte annat, där av visste jag inte mer än att dom va bäst. Men sen gick tiden och jag började lyssna och insåg att dom var bäst inte fanns. Jag började lyssna på den person som jag under min arbets tid på SSU tyckt sämst om. Jag kom också på att jag tyckt sämst om honom för att jag inte förstod honom. men ju mer jag lyssnade, lärde och såg vad han gjorde i sitt arbete fick jag andra värderingar, mitt synsätt på framtiden och mina intresseområden ändrades. Jag började se upp till denna man som har varit både statsminister och utrikesminister.

Carl Bildt  (@CARLBILDT ) Är den man som fick mig att börja ändra min åsikt och tillsammans med Fredrik Reinfeldt och Anders Borg så vart det ett faktum jag började stödja och kalla mig för Ny Moderat. Nej jag kan inte allt. men det är en utmaning att lära mer och kämpa för det man tror på.

Vi har på Gotland några stycken Nya Moderater som jag tycker är jätte duktiga och följer i deras arbete för att få till ett bra Gotland och  Sverige som är för alla.

Nu kommer jag avsluta detta med att berätta att jag kommer in på Torsdag till Almedalen. Vilket skall bli jätte kul. Tack Snälla!

Mer om min moderata tro och annat längre fram….

Såg just en intervju med Leif Silbersky, den va så bra. Jag kom på mig att tänka på min advokat som är lika duktig och av samma kalliber som denne man. Go ni gör skillnad!

Kanske ett tamt inlägg men jag fastna på en massa så nu skall jag ta mig ur det sen är jag tillbaka!

Såg just en bild på två nära släktingar på min pappas sida – Den gjorde mig ledsen. Man känner sig inte precis välkommen. Det värsta jag förstår inte vad jag gjort dom!

Här länkar jag in en sak jag inte kan släppa som jag skrev på FB för några dagar sen

Kram vart du än är /ZitaZoo

One thought on “Såg just en bild på två nära släktingar på min pappas sida – Den gjorde mig ledsen.

Vad Tycker du? / Eller vill du bara visa att du varit här!

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s