Helgen i bilder…. #Gotland #Sverige & Ingen Almedalsvecka!!!

Helgen i bilder får avsluta Söndagen! Nu lite om, Gotland.Xyz är allt du inte vet om Gotland. Visste du att det bor folk här hela året. Ja det visste du med säkerhet. Men visste du att vi som bor här inte bara ser det alla ser som semestrar här. För oss är Gotland det och så mycket mer. Dagens Gotland kommer att ge dig vår bild av där vi bor, på Gotland. Det säjs att om man åker +2 km hemmifrån kan man kalla sig turist. Så då är vi också turister på Gotland med andra ord ,-) Gotland är ca 18 mil långt och ca 8 mil brett, Så vi Rockar på. Gotland Rockar med alla goa Igelkott och Mavar ,-) Men vad är en Mave och hur många Fårskallar finns det här egentligen. Ja lite kul måste vi ha också! Häng på!
Idag börjar Almedalsveckan det är ca 4 mil från där vi bor så om vi skulle kunna åka dit så skulle vi vara Turister. Låter kul. MEN det finns inte pengar att åka dit. Visste du att vi betalar nästan lika mycket i kostnader för att åka till Visby som du som åker båt från fastlandet som åker till Visby.
Jag åker Färdtjänst och det kostar MYCKET PENGAR!!!! En resa till och Hem från visby kostar 166 kr och som sjukpensionär så finns det inte pengar till det.
Jag SKULLE åka in och vara med på Torsdag och Fredag det är en resekostnad på 332 kr + toalättpengar och magsäcks pengar.
DET SER NU UT ATT INTE bli någora såna resor då jag istället får vara en ansvarsfull mamma och betala lagning av min dotters glassögon som gått sönder. Dock blir detta en provisorisk lagning då hon måste ha nya bågar, nya glass som är starkare och till det försäkring, resor till Visby vid tre tillfällen allt detta är en kostnad på runda slängar 5000 kr.
Jag sitter just nu och Lyssnar på Annie Lööf som just nu talar i Almedalen, ja jag ser via Internet. Hon har en del goda poäng och hennes tal är iår mycket bättre änförra året. Hon talar om rätten att välja. Ja Välja det är något man sällan får som funktionshindrade och det är många gånger bara finna sig i vad andra bestämmer över huvudet på oss!
Sverige behöver en ändring och alla borde vara välkommna!
Nog för mig nu skall jag slicka mina sår över att än dröm än en gång gick i spill. men jag kommer tillbaka mer än du någonsin anar!
Tills dess hoppas jag hitta en Vit Riddare som tar mig till mina drömmers mål…..
Kram vart du än må vara! /ZitaZoo idag på Gotland.Xyz annars hittar du mig på ZitaZoo.me se bilden under!

2 thoughts on “Helgen i bilder…. #Gotland #Sverige & Ingen Almedalsvecka!!!

  1. Tittade just in för att önska dig en härlig Almedalsvecka när jag läste ditt inlägg. Trist att det blev så men det kanske kommer en del reflektioner ändå om du följer via radio och/eller tv. Kram ❤

Vad Tycker du? / Eller vill du bara visa att du varit här!

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s