Att bygga sin synlighet är inte alltid så lätt, men att låta bli att fira midsommar är lättare!

Ja det blev ingen midsommar hos oss. Vi har storstädat och mat blev min dotters goda Grönsakswok med cocosmjölk. Jag missa tyvärr att ta bilder men jag skall äta det till lunch så jag hoppas gubben min påminner mig!
Att inte fira midsommar va inte så svårt, vädret var dåligt och pengarna uteblev. Så vi körde en helt vanlig fredag.
Nu börjar denna blogg bli som jag vill ha den lite bilder skall till och en massa länkar till dom sidor jag gör. att synas och höras är ett måsta i min värld, men hur gör man det är inte alltid så lätt.
Jag är envis så jag tar all min kunskap och prövar på alla sätt jag kan komma på!
Jag bygger nu ut mitt medlemsforum och har börjat målsätta allt jag kan. För hur det än må vara så behöver ala kunna äta, leva och måbra så jag  och Arw fixa det!
Snart tillbaka, kram vart du än må vara!
/ZitaZoo
/ZitaZoo
P.s här har du vägen till mitt medlemsforum. D.S

Hej så kul att du hittat till länken för att bli medlem på ZitaZoo.se Vad får du då om du blir medlem. En hel del är ett milt uttryck! Jag kommer ge dig en bloggpost med mina personliga tankar kring ett ämne varje dag av vad som tex händer i min värld. Men du kommer också få en massa kunskap då jag gillar att dela med mig allt jag kan. Dagens Lära är en väl beprövad status uppdatering som jag från Facebook flyttat på rakt in på min sida ZitaZoo.se Den kommer givitvis vara din!

Film, bilder, musik, text och podcasten ”ALLA KAN PODDEN”  allt egen gjort och självklart kommer du få lära dig hur man bloggar, syns och hörs!

På ZitaZoo.se finns det även chans att få min hjälp att göra en egen sida till ett rabatterat pris. Om du har ett medlemskap så kommer jag att ge dig rabatter på upp till 75% av tjänster inom det digitala, film, musik, bild, vektorer och bilder. MEN jag stannar inte här du får varje månad 4 svenska texter, 8 bilder gjorda i vektor och 6 stock foton.

Allt detta får du använda som du finner bäst för att dra publik till din egen sida. MEN det är inte slut än. Du kommer att få ett medlemsforum full spekat med gemenskap och glädje och alla hjälper vi varann till en trevlig och god väg att uppnå våra drömmar och begär. Jag ger dig även 60 minuter rådgivning i synlighet och one on one coaching för att du skall kunna få igån allt det du drömmer om och vet du inte vad det är så pratar vi självklart om det.

På det så har vi WebinarJam möten tillsammans på valda tidpunkter för att lära, träffas och ge varann massa kunskap och glädje.

Minst 1 gång i månaden men om ni vill fler. Som BONUS ger jag dig 1 webinarJam möte som du kan hålla för vem du vill och hur du vill, då jag supportar dig och hjälper dig med att genomföra mötet allt du gör är att presentera, synas och höras.

Men du det slutar inte här jag har en till BONUS till dig! 1 föreläsning på film Varje månad där jag tar upp ett viktigt digitalt ämne!

En till Bonus, Goanimate school där du får lära dig att göra små fina tecknade filmer och träna hur mycket du vill!

Ett Medlemskap på ZitaZoo.se varar i 8 månader Det kostar 780,37 kr i månaden*

MEN JUST NU får du det för hela 680,37* kr i månaden

Häng på och lär, se och gör allt du kan och vill. ZitaZoo.se är sidan där Kunskap styr och tillsammans gör vi mer och bättre.

Häng med till insidan av ZitaZoo.se. Häng med till en värld av allt och lite till.

Jo du är på ZitaZoo.se är ALLA välkommna.

Ses där!

* Vi tar förskottsbetalning vilket betyder att du betalar alla månader på en gång.

document.getElementById(‘ShopifyEmbedScript’) || document.write(”);

Buy Medlemskap på ZitaZoo.se