Kontraster eller är det livets gång…Hur ont eller gott det än gör!?

Jag skrev här om dagen att jag skulle skriva en text om kontraster.  Jag började men sen tog det stopp och tårarna börja rinna. Jag har försökt att skriva denna text fler gånger nu men det har liksom tagit stop.

Varför!? Först kunnde jag inte komma på varför. Men nu står det klart för mig att kontrasterna i allas världar är många gånger så stora och jag gick igång på varför!?

Varför har vi inte kommit längre och varför tror visa dom har rätt att köra över oss så mycket som dom gör. Varför måste vissa sätta livet till medans andra föder barn. Varför gifter sig vissa men visa hittar aldrig sin kärlek.

Detta kallas livet och livet kan både vara lätt och svårt. Man mister och man får eller tvärt om.

Denna helg som varit har varit fylld med tårar både glada och ledsna. Det har varit en helg av händelser och dom har varit starka. Här menar jag inte bara händelsen med kungliga bröllopet & födsel eller Lisa Holm och Magnus Härenstams bortgång.

Jag pratar även om två underbara kvinnors kamp mot cancern jag följer på FB som rör mig så långt in i själen som det bara går.

Starkare kvinnor får man leta efter. Alla min kärlek till er båda.

Att skriva om kontraster har jag helt sonika lagt ner för hur det än är så kommer det som kallas livet alltid vara så. Jag är av den tron att alla kan och livet ger och tar. Nu måste jag släppa detta så jag kan komma vidare!

Tack alla ni som dela min text, det värmde jätte mycket så här många delningar är det just nu 2015-06-16 - kl1248 FB-delningar. Sammanlagt har denna text lästs av ca 3000 st och det värmer.

Till något helt annat…

Kolla in min nya matsida jag bygger länk i bilden så klicka på den så kommer du ditt!

z-zmatlKram vart du än må vara /ZitaZoo

/ZitaZoo

Vad Tycker du? / Eller vill du bara visa att du varit här!

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s