#LisaHolm – R.I.P. Lisa Holm – Det händer inte här… en mammas oro LÄS DETTA & du dela allt du kan!

R.I.P. Lisa Holm – Det händer inte här – Har du hört den förut – Vi kommer från förra årtusendet – Är vi trångsynta eller bara godtrogna?

Men först skickar jag som mamma, medmänniska, kvinna och en djupt oroad kvinna mina största kondoleanser till Familjen , mamma , pappa om det finns syskon alla som stod Lisa Holm Nära. Ni kommer att finnas i mina tankar i mina handlingar, då menar jag skriften och hur jag fortsätter att värnar om att mina barn – alla barn skall vara säkra.

Men jag vill även skicka en stor och djup kondoleans till alla er som ha förlorat era barn på detta viss. Jag tar Engla med familj som ett ansikte för denna hälsning. Ni är dom som kan vittna om hur fruktansvärt detta är. Ni är dom som kan vittna om hur vi med säkerhet kan ta bort kommentarer som ”Det händer inte här”

Som mamma vill jag vara av den tron ”det händer inte här” men som journalist och författare så vet jag att det är precis så det är, det händer precis just här, just nu och klimatet i vårt land , världen är precis så illa som det låter.

Vi, jag och min man har många gånger fått höra släpp taget, sånt händer inte här….. Vi har alltid svarat så länge vi kan vara med så är vi. ja man kanske har blivit överbeskyddande men ärligt sånt här händer dagligen ÖVERALLT. Vi kan inte alltid vara med men vi kan planera så vi gör saker tillsammans så mycket vi bara kan. Vi kan planera så vi ser och hör tillsammans.

Vi lever i ett århundrade där vi inte är säkra, människor tycker och tänker inte längre på varandra och när dom som nu alla dessa tusentals människor som ohejdat har hjälpt till i sökandet efter denna söta tjej som nu tragiskt, onödigt har fått lämna sitt liv för människor som illa ville, dessa människor som hjälpt till, ni Rockar stort men snälla ta med er detta till alla ni pratar med, ger er version på det ni varit med om – Finns alltid för din nästa när denne behöver hjälp så som du själv kan behöva en skyddande hand när du gör något oavsett vad det är. För bara då kan världen bli den sköna, fina och vänliga plats….

Den plats som vi som växte upp på förra årtusendet minns, ja det hände saker då med men inte i den utsträckning som det gör idag, nu här på planeten jorden. Jag läste för några år sen en fantasi serie som handlande om att jordens befolkning hade gått under för dom hade smittats av ett virus som visade sig i ondska mot varandra som inte gick att se, höra eller förstå. Man hittade detta för sent och då fans det bara ett fåtal människor kvar som fick fly från jorden osv. Ibland kan jag komma på mig att tänka på denna serie om att det påminner om idag, just nu på vår levnads plats som vi kallar jorden.

Lisa Holm, Engla och alla andra fina oavsett kön, ålder osv Ni är dom som jag idag hedrar och lär av. Ni är dom som oavsett vad man skriver i sociala medier är dom som INTE Fick leva, lära och bli det ni ville. Ni är dom som vi måste behålla i minnet varje gång vi gör, ser och hör. Ni är dom som nu blivit änglar som skall leda oss vidare och se oss antingen lära av det ni råka ut för och få oss att göra bättre, ni är dom som i änglaskrud skall skydda hur illa ni än blev behandlade och jag har en känsla av att ni är dom som kommer vara bäst på just det. Ni rockar för det är ni som vet hur ni inte vill att andra skall bli behandlade och råka ut för.

Jag är helt säker på det jag nu skriver. ALLA MÄNNISKOR MÅSTE SLUTA SÄJA ”DET HÄNDER INTE HÄR” för det är precis det de gör! Vi alla tillsammans måste börja jobba för ett tillsammans, vi måste finnas för varann ALLTID. Ja ni alla som ställde upp i sökandet efter denna flicka ni Rockar bäst MEN ni måste precis som vi alla andra för budskapet vidare ställ ALLTID upp, TILLSAMMANS kan vi göra ändring. Tillsammans kan vi få tillbaka en fri värld där människor kan gå, vandra och vara FRIA igen.

Lisa Holm du var och är en tjej som alla kommer minnas, du är den som alla kommer säja ni minns tjejen som så många leta efter. Till din familj finns bara få ord för det ni går igenom kan få förstå. Hur hårt och hur gräsligt detta än är så glöm aldrig det Lisa gjorde för er.

Som mamma så finnas inte ord för det jag känner när jag nu än en gång får säja jag kanske inte alltid kan skydda mina barn men nu börjar en ännu hårdare kamp där människor kommer skicka i mitt ansikte att jag har kontroll behov eller hur man nu väljer att lägga sina ord. Jag själv kommer fortsätta tänka varje gång jag ser barn som är själva utan tillsyn. Hoppas det inte händer något.

Det spelar ingen roll vem, vad och hur du gör men du, stressa inte så mycket att du glömmer att kolla, se och höra för vi lever nummer i ett århundrade där INGET verkar vara förbjudet, hur ont dom anhöriga än må få det efter dom mist sina nära och kära.

Du en sak till. Glöm ALDRIG bort Vänlighet föder mer vänlighet, så snälla gå ut och var vänlig mot alla!

Idag är en sorgens dag för alla men det är också en dag när det finns dom som gläds för att dom skall gifta sig (Prinsparet och alla andra som gör lika dant) det är kontraster som ingen kan få ihop. Alla är vi värda lika mycket oavsett vad vi än är. För Lisa Holm gör det ända rätta visa henne och hennes nära och kära att vänlighet föder mer vänlighet. Dela detta och visa vänlighet!

änglar

Kram vart du än är! /ZitaZoo

Vad Tycker du? / Eller vill du bara visa att du varit här!

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s