Jul nej jag menade midsommar – Har du någon gång haft känslan av ödmjukhet som svämmar över!

Jul… ja varför inte men du vi väntar si så där 195 dagar innan vi förhoppnings vis har Snö med massor av myss, god mat och allt där till.

Jul

Nu är det dags för midsommar snart och hos oss blir det en lugn och lite lättare midsommar. Sonen har beställt en potatisrätt som jag kommer med mer om längre fram och dottern har beställt en matjessill tårta som också kommer senare i veckan! Våra två tjejer har beställt grillad korv med bröd. Själv så har jag beställt lugn och ro och Arw har beställt en ledig dag med mys och familj roliga saker. Så en enkel Midsommar blir det.

Men om jag fick drömma ohejdat så vet jag precis vad jag skulle vilja. Fast den drömmen behåller jag för det kommer aldrig hända då dom jag skulle vilja bjuda på middag inte bor på Gotland och säkert har annat att göra. 😉 Men skulle jag få det så skulle det bli 5 klassig mat med massor av skoj till!

Har hållt mig lite borta idag då min huvudvärk kom tillbaka, men nu på kvällskvisten har jag nu fått drika en Red Bull och huvudvärken har lagt sig en smula! Ja det är hemst jobbigt när verktabletter inte hjälper det skulle vara skönt om dom gjorde. Men av erfarenhet så är det bara vänta ut detta skov i inflammation i Ryggen, nacken och axlarna. Jag sa dock till Arw idag att är den kvar nästa vecka så besöker jag nog läckaren för något jag inte behövt dom senaste 4 åren cortisonsprutor! MEN det är bara i yttersta nödfall!

Nu kommer jag att skriva mellan tårar för idag fick vi ett fint kuvert i vår brevlåda med ett super fint kort. Se själva här under. Tänk det är någon som tänker på oss och jag blir så glad! Tack Tack Tack Tack ❤ ❤ ❤

kort

Önskar ni kunde se 3d upphöjningen på dom vackra blommorna. Så fint. Tack snälla! ❤ ❤ ❤ Ja jag skall fortsätta kämpa allt jag bara kan!

Idag har vi ätit helt hemlagad köttsoppa med potatis bitar i. Ungarna älska den, dom skulle ha mer och mer tills dom sa nu är vi så mätta så vi inte orkar mer då fråga vi skall ni inte ha efterrätt! Då titta dom på oss som frågetecken, sen blev dom bjudna på detta!

glass

Önskar ni hade fått se deras minner och hört alla roliga skämt och skratt när Fredagsmys vart ett faktum! 😉 Sen gick nästan alla och lade sig självmant och sover nu som 3 söta troll, den 4 hon läser en ny serie, så hon är djupt inne i Nord Norges berg och dalgångar. 😉
Mitt hjärta gråter av glädje dessa underbara kidz, min dröm som blev sann är dom.

Nu skall jag ha min man Arw en stund för mig själv och vi skall bara göra något man måste ta sig tid med så ofta man kan, även fast schemat är fullt.  Vi skall sitta och prata och umgås över ett varsitt glas isvatten, jag skall förståss ha citron i! Å ja vi dricker inte så isvatten för oss är livets dryck och lyx, tänk på alla i världen som inget rent vatten har!

Kram på er alla och en go fredags kväll. /ZitaZoo

Än en gång Tack ❤ ❤ ❤

sommaren myggen

2015, Önskar jag fick vara din vän och inget annat, Barn, Bild, Bilder, bjuda, Blandat, Dagens, Dröm, Envishet,Familj, Familjeliv, Födelsedag, Fortsätta kämpa, Frisör, Glass, Good Food, Gotland, Just do it, Kärlek, Kort, Kryckor, Kul, Kunskap,Livets skönheter, Mat, Me; Myself and I, Midsommar,Okategoriserade, Restaurang, Sista Sommaren, Sommar, Sushi,Sverige, US, USA, Vänskap, Visby, Zita, ZitaZoo, ZloggZ

Vad Tycker du? / Eller vill du bara visa att du varit här!

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s