Inte konstigt att man har ont… Men det är SOMMARLOV & #Gotland Leverera IGEN! Jippi

Sommar eller inte sommar. Här på Gotland där vi bor har det igår varit Sommar med värme och sol. Vi hade ju avslutning i förr går kväll i Våran skola så ungarnas första sommarlovs dag igår gått fram med blandade känslor.

Med blandade känslor har jag nu 6 dagar kvar till jag kan fylla på det jag behöver. På köpet så är det inte konstigt att jag har haft huvudvärk då min kroniska inflammation i rygg, axlar och nacke har blossat upp igen. Varför jo jag har tagit i för mycket nu igen. MEN;

boksol

Precis som bilden säjer är det. Nu är det dessutom klart att jag kommer att finnas på Almedalsveckan 3 dagar!

Så jag kämpat för att fixa och trixa för att göra detta! Nu skall jag ut och IRL och lyssna på massa roligt, intressant och givande.

Politik ett ämne många är rädda för, men ett ämne som är så intressant och så viktigt att man bara inte kan strunta i det. Men med politik vandrar många andra ämnen som är jätte viktiga, som exempel Kommunikation och olika språk. Nu talar jag inte om språk i form av andra länder utan jag talar om språkets hantering och då spelar det egentligen ingen roll över vad man talar. Jag talar för övrigt två språk felfritt Svenska och Amerikansk engelska. Norska kan jag men inte tala fullt ut.

Nej nu kom jag av mig. Jag har fått en ide som bygger på just Språk. Så nu tittar jag över chanserna att genomföra den iden! men vi får se om det blir så eller inte. Nu är det dags att ta itu med dagen. Ha det skönt.

Lite bilder.

zana

På väg till Skolavslutningen! Mina två stoltheter!

ta

Min sons första skolavslutning! Nu väntar första klass och du rockar bäst! Håll dig till plugg och stunta i rasterna vännen så kommer det bli bäst! Lycka till!

za

Nu är sexan slut och en tonåring är född. Sjuan here you come. 😉 Lycka till vännen!

sflag

Oavsett vem, var och hur du än tänker och tror så bor vi i Sverige. En lång tradition i vårat land är att man på Skolavslutningen eller kalla den examensdagen sjunger Den blomster tid nu kommer och Svenska nationalsången. Gotland tack du leverera. Det va mäktigt att höra alla barn och vuxna tillsammans sjunga dessa två traditionella sånger!

Jag tror på olika och mångfald men jag tror inte på trångsynthet och stupidity! Så vi bör hålla på våra traditioner.  På det så kan jag tycka att vi är alla människor som bör vara goa rara och snälla!

Kram vart du än är /ZitaZoo

0700694173, 2015, alla kan, Allmänt, annat,Arw, Övrigt, ©Arw Dahlström, ©ZitaZoo, Barn, Bild, Bilder,Blandat, Blogg, Dagens, Dotter, Dröm, Egen väg, Ekonomi, English,Envishet, Facebook, Familj, Familj till Familj, Familjeliv, Frihet,Gotland, Gotland Rockar bäst, Gotland.Click, Gotlands Kommun,Healthy, Just do it, Kärlek, Kommunen, konst, Kul, Kunskap, Lärdom,Leka, Livet, Livets skönheter, Me; Myself and I, Mitt Liv, Mobbing,MoM Acid of IRON, Musik, Någon som vill låna mig pengar sökes!!!,Nyheter, Okategoriserade, Pank, Pengar, Rock, Rullstol, senast,Sista Sommaren, skola, Skriftens värld, Skriva, Sommar, son,Summarn Kummar, Sverige, Swish, Tankar, Team ZloggZ, tid,Tonåring, Tro, Trots, Uncategorized, US, USA, Väder, Vänskap, vår,ZanneZ, Zita, ZitaZoo, ZloggZ

/ZitaZoo