#Gotland Skolavslutningar! Tack Snälla du! & Nej jag kan inte låta detta sänka mig…

Min dotter slutar i 6;an idag det är stort, jättestort. Hon gjorde dessutom en till sak denna termin som jag är så stolt över hon öka sin närvaro och tog igen sina betyg som hon struntat i förut. Hon gjorde ALLA Nationelaprov och fick bra betyg på dom! Gissa om jag är en stolt mamma idag!

På det så har min son som först inte ville gå på Förskolan, börjat denna termin och det har gått strålande nu skall han ha sin första skoolavslutning tillsammans med min dotter nu i eftermiddag!

Om dom kommer att spela denna vet jag inte men som min man och jag sa i morse så kommer vi från förra årtusendet och då spela man såna här fina visor!

I brevlådan låg det ett kuvert när jag kom hem! Tack snälla du som skicka det. Nu sitter jag och äter nuddlar och dricker en Red Bull. Ja det är tokigt att dricka såna men ärligt det är det ända som hjälper när man har tok ont i axlar, rygg och huvudet! Så jag skall nu om ca 1 timme rulla bort med mina två stora underbara kidz till Skolan och detta skall jag göra utan huvudvärk….

Så nu till biz… Sänka mig kan ni inte MEN försena mig går när jag har ont som tusan!

Älskar livet och att ha mycket att göra, dock blir och är jag fortfarande besviken på mig själv …..Ja läs föra blogg posten om ni vill veta mer.

Så var det då frågan jag ställde mig själv, vilka skriver jag till. Svaret är till alla som vill ha en stund av IRL med både roligt, tråkigt, glatt, ledset osv.

Livet är upp och ner. Min blogg är inte Facebook där allt är skinande påhitt och blänkande fasader! Min blogg är ett av mina rum på internet där man får ALLT som jag vill och kan skriva om. Gilla eller inte gilla det är upp till er som besöker mig….Statistiken säjer att ni är några stycken! Dock är det bara en som lämnar kommentarer dom rockar så tack snälla du Fru Månsson din blogg älskar jag den är lärande och fin. Sen är det en och annan som skriver på min Facebook ni Rockar bäst!

Tack alla ni som läser, ser och hör trots att ni är tysta, Ni Rockar ni med!

NEJ, NEJ, NEJ iNget får mig att sluta tro på framtiden och att jag skall lyckas! INGEN får mig att tro på att jag inte kan ovasätt vad upsåttet är. Nu kommer nästa steg och det är Sommarlov med mycket kul att göra med man, barn, djur och mig själv.

Till alla ni som slutar skolan denna vecka. Må bra och jag kommer att släppa mycket barn kul för er som inte kommer iväg på semestrar eller annat så håll utsick!

Kram vart ni än må vara!

/ZitaZoo

0700694173, 2015, adhd, alla kan, Allmänt,annat, Att Inte Bli Trodd, Övrigt, ©Arw Dahlström, ©ZitaZoo,Barn, Bild, Bilder, Blandat, Blogg, Dagens, Egen väg, English,Envishet, Familj, Familj till Familj, Familjeliv, Frihet, Good,Gotland, Gotland Rockar bäst, Healthy, Jobben, Just do it, Källa,Kärlek, Kommunen, konst, Kränkande, Kul, Kunskap, Kvinna, Lager,Leka, Livet, Livets skönheter, Me; Myself and I, Medlem, Mitt Liv,Mobbing, MoM Acid of IRON, Musik, Någon som vill låna mig pengar sökes!!!, Nyheter, Okategoriserade, Pank, Pengar, produkter,Rullator, Rullstol, senast, Sista Sommaren, skola, Skriftens värld,Skriva, Sommar, Summarn Kummar, Sverige, Swish, Tankar, Team ZloggZ, Tro, Uncategorized, USA, Utbildning, Vänskap, YouTube,Zita, ZitaZoo, ZloggZ

/ZitaZoo

8 thoughts on “#Gotland Skolavslutningar! Tack Snälla du! & Nej jag kan inte låta detta sänka mig…

   1. ❤ Önskar dig en riktig fin fredagskväll men har märkt att det inte alltid går att kommentera på dina inlägg, på vissa är kommentarerna avaktiverade, ska det vara så?

    1. Jag skall bli bättre på att sätta på kommentarer, jag glömer det men skall bättra mig! 😉 Tack för att du säjer till det är bra att bli påmind! Önskar världs bäst helg tillbaka. kramiz från Gotland ❤

    2. Ville bara säga då att jag gillade ditt inlägg om skolavslutningar, visst är det härligt med sommarlov, önskar dig och dina barn och familj en riktigt bra sommar och roligt att du kommer att kunna ta dig till Almedalen. Kram kram från Skåne ❤

    3. Tack. Det värmde! Jag önskar detsamma. Visst är skolavslutningar fina. man blir så glad i hela själen! Det skall bli super roligt att åka till Almedalen dom 3 dagar som jag skall ditt. Felet har varit att det kostar lika mycket med Färdtjänst att åka in till visby och hem som det gör att åka hit från Stockholm tex. Men nu har jag kämpat och lyckats nå ett mål så jag kommer dit!

    4. Ja, färdtjänst är färdtjänst, inte helt enkelt med alla deras regler hit och dit. Har en bror som måste åka färdtjänst så jag är lite insatt, ibland är det mycket byråkrati. Bra kämpat! 🙂

    5. Japp det är som det är. Tack! jag ger mig inte, jag skall göra det jag vill. ,-)

Vad Tycker du? / Eller vill du bara visa att du varit här!

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s