#Gotland – Mellan huvudvärk och isvatten börjar jag min morgon, för att övergå i jublande glädje med film som resultat.

Har du någon gång varit med om att något som gör dig så glad att du på sekunden trotts att du är ledsen, har ont eller annat får tillbaka all energi och skapar glädje!

Jag va just med om det så nu tar vi en runda och tänker bort allt ont och går vidare med nyskapande och kärlek!

ZitaZoo is back och det skall inte få gå¨ner igen. Här är en liten film jag knoppa ihop i ämnet;

Önskar en god förmiddag nu skall jag tänka bort den sista huvudvärken! 😉

/ZitaZoo

0700694173, 2015, adhd, alla kan, Allmänt,annat, Övrigt, ©ZitaZoo, Barn, Bild, Bilder, Blandat, Comics,Dagens, Djur, Envishet, Familj, Familj till Familj, Familjeliv, Film,Fråga, Frihet, Kunskap, Leka, Livet, Livets skönheter, Me; Myself and I, Media, Mitt Liv, Någon som vill låna mig pengar sökes!!!,Nyheter, Okategoriserade, senast, Summarn Kummar, Sverige, Swish,Team ZloggZ, Tro, Uncategorized, Utbildning, Vänskap, video,YouTube, Zita, ZitaZoo, ZloggZ