Förlåt #Gotland…

Gotland du sköna, Gotland du vackra du var min dröm med natur som får en att bara njuta och le. Min dröm som gick i krass med ett klirr så högt att jag inte kunde stoppa dom svallande vågor som likt en tsunami for över land.

Jag satt just och leta igenom gamla mail och insåg att det är inte Gotland som är mitt hat det är det dom som välkomna mig hit med sorg, eländeskap och allt där till som bär mitt hat. MEN jag har sen dess kommit långt så jag tar tillbaka hat och säjer TACK ni har lärt mig mycket av hur jag aldrig vill ha det eller att andra skall ha det.

FV15

Gotland förlåt, förlåt för att du fick bli skrud över min ilska och ledsamhet. Du fina öj som så vackert står stadig i vind och blåst, du fina öj som med di sma under jordi talar till oss i sömnens djupa vrå. Gotland du som nu får mitt förlåt, du sköna plats med vägar av vilja, möjligheter och kärlek.

Nu är det dags att jag ger vad du givit mig. Nu är det dags att du Gotland får visa hela din skrud, jag skall göra allt för att hjälpa dig där. Tack du Gotland för allt du bär, ger och tar!

Nu är det dags att gå till steg två! Gotland mina drömmars ö!

gotland

/ZitaZoo

Vad Tycker du? / Eller vill du bara visa att du varit här!

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s