Nedräkning 13 dagar kvar – Här om dagen skrev jag att jag kan också ha grå dagar och vara ledsen – #Sverige

Huset som alla kom ihåg men ingen ville se, höra eller förstå…… Så börjar texten jag skriver just nu. Den handlar om det man inte får skriva eller prata om i #Sverige idag. Speciellt inte på Svenska nationaldagen –  Fattigdom. Passa dig att våga det jag nu gör för om du gör det så anmäler folk och fä än till diverse instanser inom myndigheterna. Jag vet för det är något jag råkat ut för så många gånger så jag slutat räkna! MEN det finns fattigdom och det finns mer än du någonsin anar!

Jag vet för jag lever i det och vet faktiskt inte hur jag kommer där ifrån…. MEN jag påpekar här något jag alltid säjer och är super noga med! MINA barn har mat för mina pengar går till dom och jag blir utan så den som är hungrig och går i säng med skrikande mage är jag.

Levi Roots  låt  Rice and Peas är en text med fler än 1 budskap den är ett levande bevis på att man kan bli det man vill. Så är det för mig med jag vill bli något, men omgivningen tillåter mig inte att bli något för jag skall vara det där så kallade soc – fallet, fast på det stället folk vill att jag skall vara är jag inte välkommen för dom anser att jag är obekväm, en pain in the ass helt enkelt. Vet du vad jag går inte där och kommer inte gå dit. För jag tror att om vi slitter stenhårt så kommer vi ditt vi vill och därför väljer jag att ha ont i magen som är tom när jag går och lägger mig på kvällarna.

Här kan du höra Live Roots.

Med den texten som han sjunger om så fortsätter jag på min text ”Huset som alla kom ihåg men ingen ville se, höra eller förstå……” en dag kanske du får läsa den. Jag tjänar min pening varje månad som är lägre än du någonsin kan tänka! Men jag är envis så jag fortsätter ge mina barn allt och jag får inget.

Idag är det #Sveriges Nationaldag men jag kan fortfarande känna att man inte vågar säja något bra om sverige utan att bli kallad det ena med det tredje! Så kalla mig vad ni vill här är mitt Grattis #Sverige

Sweden

Huvudvärk och ont i fötterna är något jag just nu har mer än vanligt så jag försöker fördjupa mig i saker att göra så jag slipper ha ont. Ipren är såna dagar bra, men jag har inga så det får gå ändå. Min dröm är just nu en Red Bull men det har jag ännu mindre av.

Hur går det då med Vårdnadstvisten. Jo min dotters b-pappa som hon inte träffat på snart 8 år fick avslag på sitt umgåsförsök. Men än är det inte slut och jag har gåt igång på hela elendet. Men jag har lovat min Advokat att låta bli att skriva om det så jag gör så!

En dag får ni allt men det är tyvärr inte idag! Jag skulle dock behöva få skriva om det så jag kan släppa det sen! Men jag har lovat så jag får hålla det löftet!

Nej nu orkar jag inte mer idag så jag önskar en bra dag och hoppas ni har det kul i firandet av Nationaldagen. Själv har jag inte råd att fira något så jag gräver ner mig i mina texter och annat!

Skickar med en fråga som jag önskar svar på om någon orkar, har tid eller bara vill vara go! 😉

stöd

Tack för din tid och hoppas ses snart igen! en ledsen /ZitaZoo

 

One thought on “Nedräkning 13 dagar kvar – Här om dagen skrev jag att jag kan också ha grå dagar och vara ledsen – #Sverige

Vad Tycker du? / Eller vill du bara visa att du varit här!

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s