Jag blir så full av skratt – Mitt -#Gotland – Anna Kinberg Batra med sitt första sommartal – Min moderata tro… #Sverige

Jag blir så full av skratt så fort jag skrev om hur jag har det så blir det tyst, tyst, tyst och tystnaden råder och jag blir ännu mer ledsen. MEN detta bytyder bara en sak och nu är jag mer säker än någonsin………..

Jag kommer att göra detta på det sätt som råder i Sverige idag och hur jag uppfattar det sättet kommer jag behålla inom mig till den dagen jag lyckas!

Min man är ledsen idag eller egentligen är han bara -vad va det jag sa konstaterande… Vi går vidare min älskling svarar jag och frågar igen;

stödNu till något helt annat;

Här under ser du Anna Kinberg Batras sommartal först har du länken till pdf där hela talet är. Efter hittar du talet via youtube efter det ser du presskonferansen Anna Kinberg Batra höll.

http://www.moderat.se/sites/default/files/attachments/anna_kinberg_batra_sommartal_2015.pdf

Här kommer dom punkter jag tänker kommentera och lägga mitt tyck och tänk på.

Anna Kindberg Batra säjer
”Men i dag ser vi också hur utanförskapet breddas. Risken för att bidragssystemen trycker ut människor från arbetsmarknaden finns till viss del kvar.”

Jag är en sån hon pratar om, jag är funktionshindrad med avslag på assistans, jag sitter fast i ett system där man inte får, är välkommen. Jag är helt mot bidrag och det får jag äta upp till fasiken. Att jag vill driva eget företag och slita häcken i bitar med att jobba och få en ekonomisk oberoendehet det är något jag för allmänheten inte får…..

Varför??? Ja det kan man undra….Jag gör… Det värsta är dom som jag trodde på som sa jag hjälper dig sen tog det slut med orden nu kan jag inte mer…. Men envis som jag är så hittar jag nya vägar och får än mer strunt och mobbing kastat på sig….

Anna Kindberg Batra säjer 
”För 100 år sedan reste fortfarande många svenskar till Amerika för att söka ett bättre liv. Tusen och åter tusen människor gav sig ut på ett stormigt hav till ett okänt land, och längtade efter det som människor i alla tider och i alla delar av världen alltid har längtat efter. Bröd för att slippa känna hunger. Jobb för att kunna bygga en bättre framtid. Frihet att forma sina liv.”

Detta är tyvärr fortfarande ett problem i Sverige. Människor som går och lägger sig hungriga på kvällen när natten kommer och för alla er som säjer sök bidrag. Så skrattar jag för många är vi i vårat avlånga land som aldrig skulle bli beviljade det. Lika många är det som lever i utanförskap här vill jag tillägga att är du svensk då är du inte än av dom som får säja det öppet!

Jag är svensk och förhoppnings vis gör alla som har det så här som jag ger allt till sina barn!!! Hur kommer jag ur detta utanförskap och hur får jag en högre inkomst!?

Det är svåra frågor att knäcka men min tro är att Nya Moderaterna kan ta oss till nästa steg och jag kommer att kämpa hårt för att få vara med och slippa utanförskapet så fort jag bara kan!

Tack Anna Kindberg Batra för att bra och givande tal! en en gång Grattis Sverige på din dag!

Nu byter jag änme för sista gången i detta inlägg!

Gotland du sköna, Gotland du vackra du var min dröm med natur som får än att bara njuta och le. Min dröm som gick i krass med ett klirr så högt att jag inte kunde stoppa dom svallande vågor som likt en tsunami for över land.

Jag satt just och leta igenom gamla mail och insåg att det är inte Gotland som är mitt hat det är det dom som välkomna mig hit med sorg, eländeskap och allt där till som bär mitt hat. MEN jag har sen dess kommit långt så jag tar tillbaka hat och säjer TACK ni har lärt mig mycket av hur jag aldrig vill ha det eller att andra skall ha det.

 

Gotland förlåt, förlåt för att du fick bli skrud över min ilska och ledsamhet. Du fina öj som så vackert står stadig i vind och blåst, du finna öj som med di sma under jordi talar till oss i sömnens djupa vrå. Gotland du som nu får mitt förlåt, du sköna plats med vägar av vilja, möjligheter och kärlek.

Nu är det dags att jag ger vad du givit mig. Nu är det dags att du Gotland får visa hela din skrud, jag skall göra allt för att hjälpa dig där. Tack du Gotland för allt du bär, ger och tar!

/ZitaZoo

P.s Jag skulle svimma om någon bjöd mig på Redbull, sushi, chips, ostbågar, choklad……Ja listan är lång på allt jag är sugen på. Men mest av allt är jag sugen på en riktig tallrik mat med Redbull till! 🙂 D.s

Sushi

sdödzz

Vad Tycker du? / Eller vill du bara visa att du varit här!

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s