I kvällens tystnad kommer…

#Gotland #Sverige @ZloggZ @ZitaZoo #Arw #Tillsammans #AllaKan #Livet – http://wp.me/piZzK-1fG

div

Funderingarna på alla berg och dalgångar. Vad, hur och när… Men också Nästa steg, livets måsten och glädje buden! Frågor som behövs svaras på och svar som behöver benas i!

Jag hitta brevet jag leta efter nu letar jag efter del 2 när jag hittat det så har jag mina bevis på att jag inte är som den där människan jag satt mitt i mot i Gotlands tingsrätt säjer att jag är! Då kan jag ta ett steg till i min väg mot frihet och nå ditt jag vill!

Livets alla ups and downs

Livet är en inrättning som blir det vi gör den till. Jag kan ha ont, vara hungrig men jag kan okså vara glad, kärleksful och precis som Dolly Parton sjunger så är livet en Coat of many colors.

Livet är och förblir ett mysterium där vi alla kan vara huvudroller om vi så vill. Valet är ditt och bara du kan ge och ta. Det vi inte vill ha är alltid en källa av oönskade energier som vi kan ta bort när så vi vill. MEN det är bara du som gör ett val, ett val av det du vill ha eller inte ha!

Jag väljer bort att inte finnas, att inte få synas det är ett val andra skapat åt mig som jag går imot!. Ovavsätt du är fattig eller rik så är du alltid du. Som man känner sig själv känner man andra är ett utryck jag väljer bort. Jag vill känna dig som du vill vara inte en spegel av det andra skapat!

Du Rockar alltid bäst, du är kunskapens källa och den kunskap vill jag nalla av. Då mår jag som bäst. Men jag vill ge tillbaks en del av kunskapens väg till dig när du vill ha. Säj bara till så är jag här på andra sidan etern till dig jag hittar. Du är en gåva, en kärlek som allt där har, du är livet som levas skall. jag är åskådare och ser på.

Jag drömmer, ser och läser så bara du ser på. Vi, tillsammans kan gå på. Långt det är men i sällskap kort det blir. Då vi lär, ser och gör allt vi vill! Inga hinder är för svåra då, bara vi tillsammans gå!

Du och jag är livet här och nu, bara vi tillsammans är. Du min Arw och jag din Zita, livet är vår kärlekstid. Bara du och jag är så blir det som vi vill!

Vårat Monogram!
Vårat Monogram!

/ZitaZoo

Vad Tycker du? / Eller vill du bara visa att du varit här!

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s