Jag skriver just nu en skrift om Sk som tar musten av mig.

Hej alla. Idag är mina ben trötta. Jag sitter fördjupad i en text om SK som tar musten ur mig. Men jag är snart klar!

Filmade lite från Stora Karlsö i går det ligger på redigering och har fått ett brev från Bild redaktören på Bulls Bild ang mitt inlägg  om Barcroft media https://zitazoo.me/2015/05/25/bilder-fran-barcroft-media-detta-ar-min-drom-att-ha-rad-med-att-bli-medlem-i/.
Har skrivit tillbaka och väntar nu svar på det. Mest ledsen vart jag för att dom inte verkar kunna lag och ordning!

Vill påpeka att jag är super noga med just lag och ordning. När vi är inne på änmet lag och ordning så har tingsrättens svar kommit och det kommer ett längre inlägg om detta!

På frågan om detta är en privat blogg eller inte är svaret JUST NU JA men då jag kämpar stenhårt för att ta mig tillbaka efter en lång tids sjukdom så kommer jag att branda denna blogg till att övergå i mitt framtida yrke längre fram.

Jag är en professionell bloggerska med flera års utbildning inom bild, graffik, webdesign mm. Läs mer här https://zitazoo.me/vem-ar-stod-zitazoo/

Nu tillbaka till min skrift om SK.

På återsende /ZitaZoo