Jag, Rullator och en djäkla massa anamma och Stora Karlsö på Gotland

Igår var det då dags för att inviga Rullatorn efter 8 år i rullen. Först innan jag säjer mer så vill jag påpeka, jag är fortfarande stort beroende av rullstolen då jag inte kan ta mig fram på benen hur som helst och bara under begrensad tid kan jag använda ben och fötter!

Jag har inte en rygg som är så hel och det är en av anledningarna till att jag inte kan gå hur mycket som helst. På det är mina kramper i benen väldigt starka ju mer jag använder benen. Sist men absolut störst så är det som att stoppa miljoner sylvassa knivar i mina fötter varje steg jag tar…….

Här har du mitt djävla anamma! Jag är så envis så om jag har bestämt att jag skall följa med någon av mina barn för att dom skall få göra en sak då gör jag det på det sätt som tillfället bjuder.

Att åka till Stora Karlsö, har jag länge önskat… Men att få göra det med min älsta dotter för att hon skall på skolresa det va ju då en självklarhet att jag vila innan så jag denna dag kunde ta rullatorn….

Men god hjälp och bil åk till båten så var det inte så många steg till båten från parkeringen. Sen kunde jag sitta hela båtresan. Väl ute på Stora Karlsö så fanns det många goda och fina sittplatser och så hade jag ju rullatorn att sitta på när mina ben sviktar och fötterna pina för mycket….

Jag fick frågan av en av mina res kamrat hur jag kan leva med ont 24 timmar om dygnet… Min res kamrat har gjort sig illa och hade ont och tycker att det är ett tillstånd som denna inte visste hur man handskas med.

Mitt svar är enkelt och detta lärde jag mig tidigt. Man måste fokusera på mågot som är starkare än det onda. tex göra något som tar upp ens tid så man inte hinner tänka på det. Ja se till att man har annat som huvudet tycker är viktigare och intressantare än att släppa fram det onda. Tro mig med mycket träning, fokus och jäklar anamma så går det!

Där av bloggar jag, är creative med färg och form både IRL och digtalt. Ju mer jag har att göra ju mer hinner jag glöma det onda. Nu är jag dock ingen super women så visst har jag dagar som är jobbiga och jag är under den stora kala stenen. Men dom är nu mer sällan än ofta!

Mina barn är mitt drivmedel, dom får sin mamma att ta ett steg till hela tiden nu mer inte bara bokstavligt utan även IRL se här har ni första helbilden på mig sen några år tillbaka! Den är som sagt på mig när vi väntar på båten i Klintehamns hamn.

ZZ

Mer bilder och film från Resan kommer senare.

Idag kom det som jag väntat på. Inbetalnings kortet till Nya moderaterna. Nu skall jag bara få till lite kosing sen är jag medlem på riktigt. Så jag ser fram mot det. Allra helst en sån här dag när opinionen har vänt och vi son trodde på detta innan valet kommer till tals igen! ja vi tycker alla olika och lämnar du ett spår efter dig så blir jag glad, kom bara ihåg att bemöta mig trevligt ovavsätt vad du tycker och tänker. Jag älskar att få vara trevlig tillbaka. Men du jag har inga problem att ryta ifrån, se tidigare inlägg!

Glöm aldrig bort att du rockar bäst och det är bara du som kan göra det du vill!

Men för nu så är det dags att sluta och önska en trevlig kväll!

Kram vart du än är. /ZitaZoo