Dyselexi… Prins Carl Philip – Ledsamt med människor som inte kan glädjas med andra och Copyright lagen eller?

fv18

Dyselexi är mer vanligt än man tror. Jag har det, min man har det. Men det hindrar oss inte i allt vi gör. Det kanske inte alltid blir rätt. Men det blir. Kreativitet är många gånger skapad av människor som ofta får höra att dom suger pga det ena eller det andra.

Kliv ur din comfort zone och skapa ovavsätt det är i text, bild, film eller audio. Alla kan säjer jag så ofta, glöm inte det.

Samma sak gäller Copyright lagen den är till för att användas och att ”SNO” är jag starkt emot. Ni som följt mig ett bra tag vet att jag inte gillar sånt. Men jag gillar heller inte människor som anmäler, beskyller eller inte tar reda på hur det ligger till innan man påstår.

Jag är en snäll tjej som kan konsten att säja ifrån och jag hade hoppats att när jag gick tillbaka till min gamla – första blogg så skulle jag slippa säja ifrån igen!

NU kommer det -lägg ner! Jag kommer inte slutta synas, höras eller sluta blogga. Det är ett bra sätt att slippa ha tex ont när mina ben och fötter inte vill. Det är ett bra sätt att gå vidare på när man fastnar.

Hur många sätt vill du ha för jag kan nämna fler. Jag är duktig, lev med det! Jag kommer synas och höras, lev med det och sköt ditt eget eller har du inget eget -SKAFFA!

Jag älskar livet och bild, film, text och audio är en del av mitt liv, precis som mina barn som alltid kommer i första rum och min man som jag älskar djupt.

Det finns förstås människor jag ser upp till en av dom är Sveriges Prins Carl Philip. Han är en god förebild för alla barn, ungdomar och vuxna med dyslexi. Han ger verkligen dyslexi ett ansikte. Alla kan så enkelt är det.

När jag för ett tag sen skrev om min dröm att få bli medlem hos ett bild företag så kom deras självutnämnda svenska agent (jag har inte fått bevis på att dom är det) på att jag hade ”publicerat” dessa bilder. Vilket jag INTE hade MEN WordPress.com har en tjänst när man skriver i bildadressen så länkar den en synlig adress, vilket enligt lagen INTE är olagligt. Dom bad mig att ta bort bilden eller betala för länken. Alltså jag fick inte chansen att för dom 500 kr per bild få tillgång till bilden jag skulle då betala för länken. Detta är dock en handling av ren girighet kan jag tycka. Nu finns blogginlägget kvar och bilden som syns ser ut så här,

text Nu finns ingen länk i denna bild!

Som sagt jag kommer fortsätta blogga och jag säjer som en relativt känd Gotländska säger Skaffa dig ett liv och skött ditt istället för att anmäla och förstöra för andra! Till företaget i Sverige som ni ser å bilden här ovan. Ja det är synd att ni inte kan lagen och det dom som ni påstår er vara agenter för fick var ett rent reklam inlägg som uppskattnings vis är värt ca 40 000 kr som jag gjorde gratis är nu borta och istället fick ni dålig kritik!

Jag är en av dom snällaste människor som finns. Men jag tål inte syrlighet och brevet jag från detta företag mottog var extremt otrevligt och just syrligt! Trevlig ton så hade jag svarat med lika god ton tillbaka!

Men som alltid vänder jag på allt och i detta fall så tackar jag för att jag fick lära mig att Svenskar fortfarande är efter USA och deras reklam värld. På det så har jag lärt mig att vi fortfarande är otrevliga i Sverige och måste alltså engagera mig ännu mer i vett och ettiket med trevlighet på nätet!

Nu är detta överspelat och här under skall ni få RIKTIGA bilder (här ihopsatt i gif) från ett Ställe där tonen är trevlig. Som alltid jag har licens så ha det kul när du anmäler du som inte har bättre för dig! Jo en sak till om du klickar på bilderna så kommer du till super bästa stället i världen!

blandgif

 

Kram vart du än må vara! /ZitaZoo

Läs om mig på https://zitazoo.me/vem-ar-stod-zitazoo/