Vem är & Stöd ZitaZoo…

©ZitaZoo
ZitaZoo är en  – Web Designer – Grafiker – Cartoonist – Föreläsare – Journalist -Författare – Fotograf – Filmare – Kunskapsambassadör –  Professionell bloggerska -Pooderska (Podcast) -Digital marknadsförare – Data GEEK – Guru – Mamma till 4 – Fru – Opinionsbildare – Ärlig – Står för sitt ord!
ZitaZoo
ZitaZoo
Ofrivilligt ledig PGA Funktionsnedsättningar. Men strävar för att komma tillbaka!
Jag är en mamma… är en kvinna… är en människa med drömmar… är en snäll brud som hjälper när hjäpas behöver… är en vän om du vill… är en journalist… är en designer i web, bild, film, audio, text mm… är en onlinemarkter… men framför allt för söker jag ZitaZoo ta mig tillbaka till ett liv efter att ha hamnat i rullstol & blivit ofrivilligt ledig pga av handikapp…
Jag ”Står & Tycker INTE att…” att man är otrevlig… att man inte står för vad man säjer och tycker… att man är elak… att man mobbas, trakasserier och ljuger om andra människor… att man INTE får säja vad man tycker… att man hindrar andra från att ta egna beslut… att man särbehandlar människor pga etnisk bakgrund, politisk tro, funktionshinder, att man är gay osv…
”Alla kan
&
Kunskap är det som får dig att utföra, gå vidare och lära mer…”

Jag kämpar hårt för att gå vidare precis som många andra. Mitt mål är att en vacker dag komma tillbaka till arbete. Jag är och förblir en professionell bloggerska med många års erfarenhet och utbildning.

Detta är mina mål som INTE kostar Pengar;

 • Att blogga mig till en STOR synlighet.
 • Att skriva från hjärtat och lära ut så mycket jag bara förmår.
 • Att ge allt i bild, film, musik, text. You name it allt jag bara kan.
 • Att alltid lära av det ni ger mig i kommentarer, blogginlägg och på annat sätt.
 • Att blogga mins 1 gång om dagen på ZitaZoo.me.
 • Att Driva ett stort Nyhetsbrev.
 • Ge dig Tutorials/Reviews saker jag testar

Detta är mina mål som kostar pengar;

 • Att starta igång min rehab för att förbättra hälsan ännu mer.
 • Att ge mig själv större utrymme, för både mig själv och för att kunna ge alla som följer större och finare reportage.
 • Föreläsa
 • Att resa mer och bevaka olika evenemang.
 • Att lära mer.
 • (Tv-Youtube) Matkannal
 • Ett Sponsor – Testar kontakt av något slag!
 • Advertisement
 • WordPress-Business konto

Detta behöver jag köpa för att komma dit jag drömmer om.

 • Kamera
 • Videokamera
 • (Smart) Telefon
 • En trännings cykel
 • Resekort
 • Hotelkort
 • Bärbar dator
 • Egna hjälpmedel
 • Att alltid ha telefon pengar

Hur kan du hjälpa mig;

 • Dela
 • Skriva in dig på Mitt Nyhetsbrev
 • Följa
 • Gilla
 • Sponsra eller förmedla sponsoring om du vet någon
 • Donera
 • Stötta
 • Allt du kan komma på

Här har du kontakt och Uppgifter för att följa, donera mm…

ZitaZoo’s Nyhetsbrev hittar du för att skriva in dig genom att klicka på bilden!

nyhetsbrev

 

Vill du Donera kan du göra det genom att,

ladda ned
0700694175 (Comviq kontantkort) Ringer du till mig så kan jag inte lyssna på telesvararen då telefonen Inte är laddad då det är en av dom saker jag sällan har råd med! mobil@zitazoo.se för att få svar på ett meddelande.

Min största dröm är att KUNNA börja jobba igen! Men för att kunna det så har jag en bit kvar! Om du vill stötta mig så är jag super glad. Att få hjälp att dela, gilla och vissar du dessutom vem du är så jag kan få läsa, se, dela, gilla och lämna en kommentar. Då blir jag super glad.

Det mesta jag gör, gör jag själv. Vad tycker du det är värt!  Många Kramar ZitaZoo

Fv17