#Gotland – Gåtan jag löste – Att skriva historian om SK var en långdragen historia, men det måste göras…

 

Att skriva historian om SK var en långdragen historia, men det måste göras…Dock käns det som det aldrig tar slut. Nu skall jag dock ta en paus och åka bort och njuta av lungnet med gott sällskap. Med följer självlart hela ZitaZoo production utrustning så jag sen kan visa er och göra klart lite projekt jag sysslar med!

Tills dess har jag löst Universums gåta 😉 Se, hör och njut! Kram!

Kram vart du än må vara. Ses när jag kommer hem! Då kommer (Onsdag) svar i från Tingsrätten och då får vi se hur mycket liv och skrick sommaren skall innehålla! Jag hoppas på INGET skrik alls och att Tingsrätten gå på Min Dotters linje!

/ZitaZoo

Vad Tycker du? / Eller vill du bara visa att du varit här!

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s