-Visste du att #Gotland Rockar Bäst! Det bästa jag vet! Är INTE lögner och förtal… Men Det bästa jag vet är…

Ja vad är det bäste jag vet! Carola sjunger att det bästa hon vet är…

Mitt första svar är självklart mina familj, barnen, min man, hundarna och min katt.

Det bästa jag vet bg

Sen blir det att få tänka efter. Det är detta som många människor har svårt för vad, riktigt vad tycker man om egentligen! Det är många gånger lättare att berätta vad man inte gillar! Men varför är det så!?

Jag gissar på att det är den enkla vägen för att slippa gå utanför sin comfort zone! Samma sak är det med utryket som man känner sig själv känner man andra.

Jag menar så här, om man inte vågar gå utanför sin bubbla av comfort zone så kan man häller inte ha förståelse för andra människor!

Det är så jag reagera på hela förhandlingen jag härom dagen deltog i. Läs tidigare inlägg här.

Där man inte alls bry sig om att min dotter har Asperger, ADHD och ODD är under all kritik! På det att ta föregivit och påstå att min dotter är förståndshandikappad pga dessa diagnoser så som Hennes B-pappas Advokat gjorde det är det mest kränkande man kan sitta och ta emot av människor som inte bryr sig om andra än sig själva! HÄR ÄR DET VIKTIGT att påpeka att detta är vad JAG tycker! Dock var detta en av sakerna min advokat sa ifrån om.

fv14

Det bästa jag vet är Människor som är ärliga och inte ljuger! Men i min värld så uppfatta jag supandet som hennes b-pappa är känd för som en bestående del av hans liv fortfarande. Det är jag 100% säker på och det jag är ännu mer säker på är att han avböjde mitt förslag på att få träffa sin dotter i vårat hem 2 gånger denna sommar, just pga att han vett att jag ser igenom honom.

Dessa två b-pappan och hans advokat har förtalat mig, ljugit och kränkt mig så vida att jag om jag inte hade den styrkan jag har skulle bli knäckt.

Jag är INTE knäckt, snarare tvärt om. Jag är ännu starkare nu och vet nu hur jag skall handskas med detta! Jag är glad att jag bor på Gotland och att jag har så ren och fin natur runt mig, den är kraft och energiskapande! Det är det bästa jag vet.

Men man får inte förglömma att jag och alla andra är människor här på gotland , är att MAVAR tar vad dom vill ha oavsett dom har semester eller INTE! Så vi gotlänningar ovsätt vi är inflyttade eller födda här måste våga stå på oss!

ALLA duger som dom är oavsett vad! Glöm aldrig bort det!!!

Detta bildspel kräver JavaScript.

Jag har inte varit så synlig denna vecka och detta har INTE berott på Vårdnadstvisten jag nu går igenom, nej det är mest mitt eget fel då jag in i det sista hoppades att en person jag tycker om var med mig, men har nu insätt att så är nog inte fallet!

wca

Men jag tar tjuren vid hornen och gör som alltid klarar mig själv med min familj utan stöd från någon annan!

bästa jag vet

Nu till helgens göra, rensa ur förrådet! Ses sen!

Kram Vart Du Än Är /ZitaZoo

 

2 thoughts on “-Visste du att #Gotland Rockar Bäst! Det bästa jag vet! Är INTE lögner och förtal… Men Det bästa jag vet är…

Vad Tycker du? / Eller vill du bara visa att du varit här!

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s