Gotlands tingsrätt kl 13 sal 3

Denna morgon va svår! Men nu är jag nyduschad och äntligen på gång. Idag blir det hela kittet med smink osv….. Sen vid 9 bär det av in till Visby och tingsrätten. Kvällen i går va svår då min 13 åring inte accepterar att hon inte får följa med! Men som jag så många gånger förklarat för henne så är det jag som blivit stämd och även fast vårdnads tvisten handlar om henne så vill hon inte höra vad advokaten som hjälpt hennes b-pappa att stämma mig har att säja.
Jag kommer kommer få höra vilken usel morsa jag är och det är nog inte så bra att hon är med då!
MEN jag vet att jag inte är en usel morsa, snarare tvärt om. Jag är en förbennat bra morsa och INGEN kan säja något annat. Så det skådespeleriet jag idag skall bevittna kommer vara ”jätte” lärorikt.
Det är jätte viktigt att man står för vem och vad man är. Jag är en 4-barns morsa med en envishet av stål och kommer aldrig låta någon säja att jag inte kan, så enkelt är det.
Alla Kan och det kommer jag bevisa. Min dotter som just fyllt 13 år är den som skall umgås med sina föräldrar. Då är det faktiskt hon som måste bestämma vem, var och hur hon vill det om hon ens vill det alls förstås.
Något jag lärt mig denna resa är att vi föräldrar inte har inte umgänges rätten med våra barn, det är barnen som har umgänges rätt med oss. Så vad passar då inte bättre än att min dotter bestämmer det själv.

Jag har sen första början get henne det valet och nu säjer hennes b-pappa att jag lurat i henne att inte vilja se honom. Men herre jisses tror han på fulaste allvar att jag ens har tid att hålla på med sånt. Nej jag är 4 barns mamma då har man inte tiod med att bry sig om någon som hellre använder sin tid att berusa sig med diverse drycker och preparat…. Detta handlar enkom om att slippa vårdnadsbidrag och att ge igen för att jag har kurage att säja ifrån! För varför skulle man annars efter 7 år av tystnad som han varit, när dottern blivit 13 år fult utvecklad stämma mamman inför tingsrätten för att få delad vårdnad!
Min dotter har varit på Familjerätten och i en ca 40 minuter lång inspelning som hon get mig rätten till att lägga ut, men jag väljer att vänta så berättar hon vad hon vill och tro mig det var klara besked på vad och vad hon inte vill. Så nu som vårdnadshavare så är det min förbenade skyldighet att följa hennes vilja. MEN det har dock framkommit att familjerätten har gjort fel där man till tingsrätten berättar VILKEN resurs skola (Hon är diagnostiserad med ODD -Asperger syndrom och adhd) Detta skapade ännu ett svek från myndigheterna hos min dotter så nu är hon jätte arg.
Nog om detta nu är det att göra ordning sig och åka iväg för att lyssna på vad dom har att säja i Gotlands Tingsrätt kl 13 i sal 3. Jag röstar på att dörrarna är öppna då jag anser att jag inte har något att dölja! Men innan det så skall jag besöka gamla etage (nu minns jag inte vad det heter idag igen)
Kram på er alla där ute och ni som inte vill kram iallafall 😉 /ZitaZoo

Bilden du ser är vårat Monogram, min man och jag skapat åt oss själva!

AAD-monogram