När vägen tar slut, då lagar jag mat! och Självklart skall du Få en presentation av ZitaZoo

Mat, Mat, Mat men jag kan sällan äta den! Men laga mat det kan jag…. Det är enklare att fråga mig vad jag inte kan om mat. Än att fråga mig vad jag kan!
ham-sallad
Där för väljer jag ur sortimentet kan! men jag lägger även till några andra änmen jag är super duktig på. Digital Marknadsföring, Familj, Barn och vara på smällen för det har jag gjort 4 gånger!
Men vem är ZitaZoo och vart kan du hitta mig.
Så här brukar jag säja om mig själv;
ZitaZoo är en  -Webdesigner/Grafiker – Cartoonist – Föreläsare – Journalist/Författare – Fotograf/Filmare – Kunskapsambassadör – Bloggare –
Ofrivilligt ledig PGA Funktionsnedsättningar. Men strävar för att komma tillbaka!
Jag är en mamma… är en kvinna… är en människa med drömmar… är en snäll brud som hjälper när hjäpas behöver… är en vän om du vill… är en journalist… är en desingner i web, bild, film, audio, text mm… är en onlinemarkter… men framför allt för söker ZitaZoo ta sig tillbaka till ett liv efter att ha hamnat i rullstol & blivit ofriviligt ledig pga av handikapp…
Jag ”Står & Tycker INTE att…” att man är otrevlig… att man inte står för vad man säjer och tycker… att man är elak… att man mobbas, trakasser och ljuger om andra människor… att man INTE får säja vad man tycker… att man hindrar andra från att ta egna beslut… att man särbehandlar människor pga etnisk bakrund, politisk tro, funktionshinder, att man är gay osv…
”Alla kan
&
Kunskap är det som får dig att utföra, gå vidare och lära mer…”
Kram vart du än är!
/ZitaZoo
cia_o_marcus-4