En morgon värt att fira! Där ge och ta styr min värld av kunskap! Studiebesök på gång!

Livet har sina ups and downs och oavsett kroppen har influensa igen så är detta en morgon att fira!  Dock hänger jag inte med i stavningen när man är lite ”dålig”så jag hoppas ni har överseende med detta.

Vad skall vi då fira. Jo det är en hel del faktiskt. Vädret här på Gotland är super fint, jag har gjort ett väg val, livet är just nu en ups och min tillvaro är under kontroll. Jag kan med säkerhet fortsätta så här en stund till för denna natt har jag förstått, att det är bara jag som har power att göra styra och få till det jag vill. Att söka nätverk där falskhet styr är inte längre något jag gör!

a11

Jag är den jag är och kan väldigt mycket, nu är det dags att visa och ge det till alla som vill ha! Så här är jag min första sidan som är klar i mitt eget nätverk av sidor som kommer att både ge och ta!

Att våga är en super viktig ingrediens i min gryta av kunskap! Jag har denna morgon fått jätte fin respons från öppningen av mitt arkiv. det värmer mitt hjärta. När jag nu börjar om igen i bloggens fina värld.

Mitt koncept ”Syns du” får sig nu en uppfräschning och jag är helt säker på att det kommer att bli som jag vill ha det! Jag kommer att slå på kommentarer från nu och hoppas nu hittar dit och skriver när andan faller på!

Att lära sig allt jag lärt om Digital online marknadsföring, bild, film och annat skoj sista åren är dock en av dom största saker jag firar! Jag vet att jag kan och är duktig på det. Så nu kör vi och tar ett steg närmare min dröm!

En karta över hur, var och allt där till kommer senare i veckan. Nu skall jag först ägna tiden åt att kurera mig inför Onsdagens viktiga möte i Gotlands Tingsrätt och den stämning i vårdnadstvisten om min 13 åriga dotter!

a11a

Nu hänger jag inte läpp för det, ärligt det skall bli kul, tänk så mycket man kan få lära av en främmande advokat som skall sandlåda sig i smutskastningen om mig som ”urusel morsa” Nej inte är jag bitter inte, jag tycker ärligt att det skall bli kul och gå in i en God match med Människor som hellre dömer and lär känna, det är ju ett studiebesök i hur Sverige har blivit!

På det så rockar jag ju bäst eftersom jag har en Advokat som är duktig, har kunskap och vet hur man för sig i rätt kretsar av orden!

Den lärdom jag plockar med mig är ju super att kunna i fortsatt väg framåt!

Men du glöm inte att ta vara på dig och ha en strålande vecka!

Kram vart du än är, ses snart igen! /ZitaZoo

2 thoughts on “En morgon värt att fira! Där ge och ta styr min värld av kunskap! Studiebesök på gång!

Vad Tycker du? / Eller vill du bara visa att du varit här!

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s