Nytt MobilNr – Grattis Måns! – Skulle du våga Skriva om Svenska Kyrkan om du råkat illa ut av dom!?

– Sverige steg ett stycke utan Politisk innebörd, trots Löfvens FB-hälsning!

Du var bäst utan protest! Italien var dock näst bäst! Tvåan ja den lämnar jag utanför helt sonika!

Men om vi nu ändå tutchar Politik så måste jag bara skriva om den politiker jag tycker ”Sämst” om Löfven så klart!

Han skriver så här på sin Facebook;

//

Grattis Måns! Ett fantastiskt framträdande. Nu är du hela Sveriges hjälte! Nästa år välkomnar vi hela Europa hem till oss.Fira ordentligt nu så ringer jag och grattar på måndag.

Posted by Stefan Löfven on Saturday, May 23, 2015

Helt oki att Säja Grattis. MEN om man får det att låta som jag övervakar dig, duktig du- är jag är Pappa över alla……

Ja du förstår nog vart jag är på väg! Gillar helt enkelt inte Stefan Löfven.

Nog om det nu till annat smått, gott och ont!

Ja du läste rätt för jag har ont i min hals IGEN! Nu är jag inna på 3 gången denna vår och jag börjar bli trött på detta… Nästa vecka har jag inte tid då jag skall vara i Gotlands Tingsrätt på Onsdag!

Så nu måste jag hitta en snabb kur och bli frisk! Snabbast möjliga, Dock tror jag att högre makter vill annat! I min värld är högre makter asagudarna ;-)… Detta förtydligande var till Dom hiraki tokiga i sekten Svenska Kyrkan här på Gotland.

Nu till en bra skriven status… Helt amazing från Polisen i Växsjö/Avesta faktiskt;

Idag kom en kille till polisstation för att anmäla någonting och enligt uppgiften var han lite stökig. En patrull…

Posted by Polisen i Växjö/Alvesta on Saturday, May 9, 2015

Hela inläget ser ut så här ”Idag kom en kille till polisstation för att anmäla någonting och enligt uppgiften var han lite stökig. En patrull skickades till receptionen för att kontrollera killen, men han hade försvunnit innan patrullen kom fram. Sedan fick vi höra att han var missnöjd med kvalitén på narkotika som han hade köpt och vill anmäla det till polisen men ångrade sig i sista minuten.
Har du någon gång varit missnöjd med ditt narkotika-inköp? Har du någon gång betalat för ”Crazy Casablanca” men fick istället ”Göstas Gödsel”? Oroa dig inte. Ring till polisens knarkreklamationshotline på 11414 och berätta det för oss. Vi kan ta produkten du har kvar i beslag och även testa ditt urin för att kolla på styrkan och kvalitén. Låt inte din langare sitta hemma, räkna dina pengar och skratta åt dig för att han/hon tycker att du är en idiot. Du är smartare än så. Kom till polisen så vi kan hjälpa dig istället. //Scott”

Nu byter jag telefonnr nästa vecka! Dock har jag lite kosing så att fylla den är kört! MEN jag kommer bara att lämna ut det nya nr om man maila mig, se bilden här nere;

mobilOBS! Om du har fått numret så LÄMNA ALDRIG TELEFONMEDDELANDEN jag har sällan tillgång att fylla min tel för att ringa, så jag ringer sällan upp pga det. Men jag pratar gärna om du vill mig något…….

Dagens Fråga;

Vem vågar Skriva om Svenska Kyrkan och deras felbehandling av Människor!?

Vi har råkat illa ut och fått Repressalier pga det. MEN jag undrar om du skulle;

Den frågan lämnar jag er med för denna gång!!!

Kram vart du än är /ZitaZoo