Denna månad fattas det bara…tro på mig, moderaterna, och framgångsprinciper! -Gruppen Familj till Familj SÖK INTE där!

Nu är allt klart och vi har handlat till barnen, hyra och el betalas så fort jag får in sista pengarna (på måndag). Jag har fixat Färdtjänst pengar till Gotlands tingsrätt på Onsdag.
Önskar jag kände någon som kunde köra mig fram och tillbaka! Men ice sa Nicke, det gör jag inte!

Men kontentan av slutsumman så fattas det ja om jag våga skriva det så skulle jag vara glad… MEN det finns aktörar som använder sånt i mot människor som i fattigdom är och därför vågar jag längre inte skriva sånt!

Kosingträd

Men visst fattas det och jag kämpar på som alltid för mig sänker man inte, snarare tvärt om jag är och förblir starkare i min tro att jag kommer tillbaka ditt jag vill, ju mer man jävlas i mot mig.

Så det spelar ingen roll vem, vad du är jag kommer fortsätta ovavsätt vad!
Så här lyder min status på FB idag;

Nej jag bor inte i Juneau, Alaska! Jag bor på Gotland. Dock blev jag så trött på allt som hade med Gotland att göra, då vi råkade illa ut av Svenska Kyrkan här på Gotland under vintern – Våren 2015. Nu har vi fått veta att vi hade rätt och det är dags att jag berättar vår historia. Om allt går som det skall i Gotlands Tingsrätt den 27 maj så kommer jag och min Arw att släppa vår podcast om detta i slutet på denna vecka!

Precis så är det! Podden som det kommer på heter … Nej förresten det tänker jag inte avslöja än!

En sak jag skall berätta är hur man absolut inte bör göra! Vi sökte hjälp i Gruppen Familj till Familj (SK-Gotlands egen hjälp grupp) Tack alla ni som hjälpte oss. Ni Rockar bäst Tack, Tack! Tyvärr är detta med att söka den hjälpen något jag avråder andra att göra då SK anmälde oss till myndigheterna…Ja ni kan själv gissa vilka….På min dotters födelsedag då var jag där och vi fick svar att dom alltså SK inte hade något att hämta eftersom dom ansåg att det var en hämnd aktion för att vi vågat säja ifrån! Mer om det i podden som kommer upp i slutet på denna vecka!

Söndag, Söndag, Söndag! och åter söndag! Jag har svårt att äta igen! Så min mat idag bestod av ris och fiskbullar! Ånej tro nu inte jag tyckte det va gott…. Men jag tycker inte mycket är gott med min Gastrick bypass Opererade mage, som dessutom är total förstörd! Men det lever vi med som en bonus på den Svenska inkompetenta Sjukvård vi har!

NEJ fy farao så jag låter nu…..POSITIVITET ZitaZoo det måste du ha….

Något mer positivt är detta om du gillar mat förstås!

A Mat

Att äta mellis är viktigare än många tror, visste du det! Energi är en viktig källa på att få saker gjort och ibland bör man fylla på. Men det får såklart inte vara hur mycket som helst! Välj ut det du gillar bäst men bara 1 sak och drick vatten till med lite citron eller gurka i. Smaklig måltid!

Nej för denna gång så har jag inget mer! Rocka på, nu skall jag kurera mig med god lektyr från Moderaterna så jag lär allt jag behöver kunna för att nå ditt jag vill!

nyamoderaterna_liggande_farg

 

Klickar du på bilden kommer du till Nya Moderaternas sida! Bilden är lånad där ifrån! I syfte för att visa att jag lär mig mer om det jag tror på!

Kram vart du än må vara /ZitaZoo

Vill på mina om att jag bytt mobiltelnr se bilden

mobil