Trött, trött och en massa trött med Sushi och en gnutta SKÄMS i helheten…

Jag är trött. Men vardagen går på ändå men jag är trött!

I Can

Alla goingar där ute som ger och tar men jag är trött så jag har inte haft orkat ge eller ta för den delen!!! Men jag skulle behöva! Tro mig jag skulle behöva.

Idag skall jag försöka ta i tu med min trötthet och bli lite piggare! Få något gjort och komma över mitt hjärnspöke som jag dragits med några dagar! Så jag tänkte skriva lite om det här och nu.

My myself and I

Ibland kan jag reta upp mig på saker som egentligen bara tar onödiga krafter! Så här är det, i tisdags när vi var på stan och massa möten tillsammans med vår alldeles underbara Advokat så hade vi jätte trevligt. Ja du läste rätt dagen var helt strålande och min nu mer tonåring som i tisdags fyllde 13 år hade en dag som var helt ljuvlig!

Alla möten gick jätte bra och jag gick med kryckor i Visby hela dagen utom när vi handlande på ”Stora” Ica maxi på eftermiddagen!  Jag va så stolt över mig själv och att jag kommit så långt. MEN dagen efter så blev jag ledsen, varför ja först kunde jag inte sätta ord på det. Men efter ett tag så kom jag på varför!

Jag saknar det sociala livet som att arbeta ger. Vi var på etage på Östercentrum och åt god lunch och det var under värsta arbetslunch tid! Jag kommer ju ihåg hur jag alltid älskat att jobba och hur befriande det är att äta lunch ute. Först kunde jag inte säja vad det var sen när jag kom på det skämdes jag för att jag inte är en människa som arbetar.

Men som alltid så tar jag tag i bitarna och idag har jag varit på utflykt med min familj! läs mer efter bilder och min senaste låt jag Remixat från mitt Mix-Studio program jag har……Denna låt kommer att bli Introt till min kommande serie om Självständighet och ett himlans gott självförtroende med Asatro som grund!

Där satte jag den, det va därför jag skämdes för att jag alltid haft så gött självförtroende och helt plötsligt kommer jag och skäms för att min kropps centrala nervsystem inte ville fun´gera… Men jag får helt enkelt vända på det för hur det än är så gick jag ju med kryckor en hel dag i Visby, fast det hade aldrig gått om inte min Advokat haft bil och jag hade rullstolen där. Men tacka fasiken för att jag SKA lyckas komma tillbaka en vacker dag när ni minst anar det! Detta åt vi på Restaurangen…

Sushi

Min senaste Remix kan du lyssna på här under!

Idag har vi varit på utflykt, utom vår tonåring förstås för hon ville inte följa med! Men vi gick en lång promenix och titta på hästar och längst med vägen blev det lite mellis!

Vid Värsändegården Går dom finaste hästar jag vet. Alltid lika snälla och kommer alltid fram. Idag hade jag den stora äran att träffa en av dom som har hästarna. En jätte trevlig tjej! Här under en liten gif.

hästar vid

Ni kommer från nu att se ©ZitaZoo.Nu – .Us – .Se – .Me det är mina domäner alla är än inte igång men jag fixar i mån om tid och alla kommer att få sina egenheter med tiden och jag hojtar när jag öppnar alla och hur hela kartan över mina sidor kommer se ut!

Lite rosor skickar jag till min Advokat. Tack för allt du är världsbäst! En dag så kommer jag berätta om varför, hur, när och hela historien om varför jag är tvungen att ha en världsbäst Advokat! Men det är en dag som inte är här än!

fv6

Kram vart du än är och ha det bra!