Säg vad du vill om kungligheter…MEN jag gillar dom. Speciellt Prins Carl Philip

I dag var det då äntligen dags för lysning för prins Carl Philip och Fröken Sofia Hellqvist. På det gick Kungen och gav äntligen sitt beslut på att Sverige får en Prinsessa till, då Sofia Hellqvist blir just det då bröllopet står.

I samband med lysningen för Prins Carl Philip och fröken Sofia Hellqvist togs en familjebild på Kungliga slottet i Prinsessan Sibyllas våning, Blå salongen den 17 maj 2015.  Nedre raden från vänster; Drottningen, Kungen, Sofia Hellqvist, Prins Carl Philip, Marie Hellqvist, Erik Hellqvist Övre raden från vänster; Jonas Frejd, Lina Hellqvist, Kronprinsessan Victoria, Prinsessan Estelle, Prins Daniel, Prinsessan Leonore, Prinsessan Madeleine, Christopher O’Neill, Sara Hellqvist, Oskar Bergman.
I samband med lysningen för Prins Carl Philip och fröken Sofia Hellqvist togs en familjebild på Kungliga slottet i Prinsessan Sibyllas våning, Blå salongen den 17 maj 2015. Nedre raden från vänster; Drottningen, Kungen, Sofia Hellqvist, Prins Carl Philip, Marie Hellqvist, Erik Hellqvist
Övre raden från vänster; Jonas Frejd, Lina Hellqvist, Kronprinsessan Victoria, Prinsessan Estelle, Prins Daniel, Prinsessan Leonore, Prinsessan Madeleine, Christopher O’Neill, Sara Hellqvist, Oskar Bergman.

I mån om tid är detta något jag tänkt blogga om eftersom jag faktiskt tycker våra kungligheter inspirerar. Tex så är jag precis som Prinsen dyslektiker och hans jobb med detta är jätte viktigt.

Att se Prinsessan Madeleine fina gravid mage, var ju jätte kul, här ligger jag lite efter för jag har inte hängt med alls. MEN jag läser ju häller inte skvaller press och alla bilder jag publicerar på min sida är från kungahuset.se om det gäller Kungafamiljen.

Ett Stort Grattis till lysning prins Carl Philip och din blivande hustru och prinsessa, Fröken Sofia Hellqvist.

 

Källa; http://www.kungahuset.se/

Ha det gött! /ZitaZoo

Vad Tycker du? / Eller vill du bara visa att du varit här!

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s