Dagen som såg ut som andra dagar! NORGE Grattis! Ägg eller inte!

I dag er Norge dag 17 mai Gratulerer til alle dere i Norge!

MEN jag vakna till en dag, Med mycket mycket mycket vanlig känsla av att den var likadan som alla andra dagar… Men vad gör det…Då får vi helt enkelt göra något ät den saken! 😉

Har du någon gång knäckt ett ägg som är gammalt! Det har nog dom flesta… Min son gjorde det idag! Så nu har han och jag gjort en bild hur man testar ägg… Håll till godo!

 

Här bjuder jag på några gamla bilder. Men först en förklaring på denna blogg. Detta är min absolut första blogg start jag någon gång 2009 drev jag har till dagens datum haft ZitaZoo statestik wordpress  Förr hade jag tyckt detta va mycket, men idag när jag har lärt så mycket om Online marknadsföring så är dett för mig en liten summa. MEN jag har tyvärr bara bilder kvar i denna blogg och det gör mig ledsen, men ibland beslutar man saker man sen får ångra. Så nu har jag beslutat att ge er dessa bilder så vart efter jag skriver på deras attach sidor så kommer jag släppa upp dom i menyn under bilder så ni får se dom.

Mitt mål är att få till så mycket pengar så jag kan köpa ett ja titta på bilderna här under. Efter det kommer dom bilder jag fixat ordning i från mitt media register på min blogg!

Detta bildspel kräver JavaScript.

Detta är min plan för att få ordning på att få bli min dröm Professionell bloggerska med inkomst!

Detta bildspel kräver JavaScript.

Nu är det så att jag måste fortsätta göra allt som står på min göra lista! Så för nu hej svejs!

Kram vart du än är! /ZitaZoo

One thought on “Dagen som såg ut som andra dagar! NORGE Grattis! Ägg eller inte!

Kommentarer inaktiverade.