God morgon jag tar mig en sväng om med mat, mode & annat i WordPress.com

God morgon jag tar mig en sväng om med mat & annat i WordPress.com
zzwpcomhead

Mat igår är en god köttsås med spaghetti som min gode man och son gjort. Jag satt här vid datorn och instruera dom steg för steg sen satte dom sin goa touch på maten med kryddor och turkisk yoghurt! Den va super go!

Det som va roligast va att Sonen fick lära sig och gjorde själv allt vi sa som tex. skar köttet! Duktig som bara den var han vår son som blir 7 år till hösten! Tack goingar får en strålande middag.

Nu till annat Jag skall ju iväg på massa möten denna månad och kläder är något även jag behöver, men efter rådande omständigheter så har inte det varit prio 1 precis…. Här under är lite som jag tycker är snyggt och önskar mig den dagen mitt pengar träd ger mer!

 

 

När vi ändå är inna på dröm saker så önskar jag mig en sån här också!

NY TEL

Ja så kan det vara man önskar sig saker och ting, men på pengar trädet rockar det inget bra, så man får göra massa åt den saken.

Här på ZitaZoo.Wordpress.com är det bara om mig själv alltså Me, Myself and I…. Detta är platsen där jag har barnledigt. Dock är min familj och barn mitt liv så det är ju en del av mig så ett och annat om det med förstås.

Jag öppnar nu ett madlemsforum där man kan få en hel del läs mer genom att klicka på bilden här under;

Medlemskap

 

Idag blev det inte så mycket skrivet MEN jag kompensera det med en liten Musikalisk Animated film jag gjorde i går! Håll till godo I slutet finns en Kärleksförklaring till min man Arw!

Rocka på och keep go, over and out /ZitaZoo

P.s Detta skrev jag på Facebook i går;

Den 19 maj fyller min dotter 13 år då skall hon fast hon inte vill till Familjerätten för en intervju ang. Vårdnadstvisten hennes Biologiska Far dragit in mig i. Då skall hon få säja sin del i det hela, hon säjer att hon inte vill! Den 27 maj är det förförhandlingar i Gotlands Tingsrätt och Min dotter kommer INTE få vara med…Detta är MOT båda våra viljor! Men på uppmaning av vår Advokat så är det ingen ide då det kommer att vändas i mot oss av advokaten hennes b-pappa har…… Jag söker nu någon som kan hjälpa oss att sitta utanför med min dotter så hon om det skulle ändra sig kan komma in! Vi kan dessutom behöva all stöd vi bara kan få i detta vi blivit indragna i!

Som du läste så fyller hon år den 19 maj detta hoppas jag tiden och kosingen räcker till att göra;

Ha det bra!