ZitaZoo är tillbaka på WordPress.com

Hej Hop Gummi Snopp! Oooppss! Så kanske man inte får säja! Jag är ZitaZoo och vill du ha en riktig och lite längre blogg introduktion så hoppa till någon av sidorna du har länk på här och var på denna sida! Jag har inte varit på en WordPress.com blogg på väldigt länge….MEN jag saknar Charmen med detta sätt att blogga på så nu kör vi en runda med diverse inlägg och ditten och datten!

Bilder, Film, musik och Webbdesign är min bit i livet men också barn, man och familj. Vi bor på den berömda Alcatraz öjn Gotland! och det är någon jag inte är stolt över. Dock kommer det en dag vi kommer här ifrån och här på ZitaZoo.wordpress.com kommer jag förmodligen skriva en del om det! Vill du se mer privat så föreslår jag att du hänger med och skaffar medlemskap när såna kommer upp på våra olika sidor vi gör!

Over and out för denna gång Ha det den som vill och ni andra ha det ni med!

KramiZ /ZitaZoo

Avzzwc1