Dagen Då vi……080808

www.Arw.xyz www.Zita.xyz www.zitazoo.wordpress.com www.famkaoz.com www.carwitazitazoo.com

 

BOM-Krasch och en massa djäklar annamma. Det är idag den 8/8 -2014, men vi går tillbaka till 2006-2007 och 2008-08-08 sen fortsätter vi till idag den 2014-08-08.

Men vart skall vi börja och hur skall vi börja. Enkelt vore ju att säja det är vår bröllopsdag, men nej det är för enkelt utan i stället tänker vi så här. Ibland måste man se tillbaka och summera hur det varit, gått och sen framåt vart är vi på väg. Och vilken dag passar inte bättre än vår bröllopsdag, den dag många aldrig ville se eller trodde på osv.

8 år har vi varit tillsammans 6 av dom gifta. Vi säjer samma sak idag som då, vi kommer inte skilja oss bara för vissa människor tycker så. Tvärt om vi har blivit starkare pga. vissa människors agerande. Åren har varit både svåra, enkla och att få säja ifrån kommentarer från oss båda har fått dugga tätt.

Men vi tackar ödmjukast till ALLA ingen nämnd ingen glömd för alla försök att få oss att skilja oss eller för den delen att sänka oss från att bli det vi vill och är duktiga på. Men vad tackar vi för undrar du nu.

JO det är enkelt, alla den kunskap vi fått är ju så himla stor så INGEN skola eller utbildning skulle kunnat lärt oss något så stort i våra liv.

Vi sa ingen nämnd och ingen glömd, vi ändrar oss lite och väljer att nämna en person. Här borde man tro att vi skulle välja någon av alla otaliga släktingar eller alla otaliga människor som gjort valet att inte tro på oss. I och för sig så är detta en person som valt att inte tro oss, men inte för vi inte kan utan tvärt om han såg att vi kan och blev rädd för att vi skall komma på hans fundalistiska EGENTLIGEN meningar och avslöja hans Egentliga agenda. Vi begriper inte någon av oss hur denna  man i 10 år har kunnat lura alla så pass som han gjort. MEN vi tackar honom så otroligt mycket. Han är verkligen en gåva för det han lärt oss dom det senaste 1 ½ året är ovärderligt. Denna gåva är fylld av så gör man INTE och det är den absolut största gåvan man kan få. Men vi önskar honom och hela hans team Lycka till. Oss sänkte ni inte, precis som våra släkter har vi bevisat att vi kan det vi gör och nu är vi på väg i en väldig fart. Men det kostade honom tyvärr 2 barn som han sen har sålt allt han kan på. Fy sånt kan vi inte med, men vi skall självklart tända en massa ljus i Julen som kommer för alla dom som inte fick komma hem när vågen tog dom i paradiset.

Kontentan av alla dessa år och alla som inte gjort annat än lärt oss en massa är 82 000 kr i advokat-skulder, 66 kg borttappade och en av oss är om denna inte får sjukvård (KOSTNADEN ÄR FÖR STOR ca 82000 kr)  döende och LITA aldrig på någon utan för vårat hem är mottot här hos oss. MEN det är smällar man får ta och man skaffar sig ett massa jäklar anamma och ler och går vidare med mer skin på näsan och ett va fasiken vad det vi sa i blicken.

TACK alla nu vet vi exakt hur och vad vi skall göra för att gå till nästa gå i startbanan och få den sjukvård vi behöver.

Med tal om barn så har vi under dessa 8 år vi varit tillsammans hunnit få 3 underbara knodds (kids) den äldsta fanns redan innan vi träffades och hon är idag som våran utan förbehåll. Det är förresten nog inte så vanligt idag att man i en familj med barn sen tidigare kallar båda föräldrarna mamma och pappa. Men så funkar det här hos oss.

Vi är idag 6 stycken personer i vårat hushåll, och alla har olika viljor, tycken och smak. Med ett starkt organiserat schema så går det runt och alla är fult upptagna med sitt göra. Alla växer och mår bra.

Med det sagt går vi vidare.

Nu till oss och relationer. I ett förhållande skall man ju ha en massa ingredienser, kryddor och välsmakande vägar. Det finns många stop på vägen som man skall klara för att sen komma vidare längst vägen som är kantad med många prövningar.

Men hur gör man och varför. Ja om vi skulle skriva allt det så skulle vi ha en hel kurs, hihi det har vi men den är inte klar men den heter DU-JAG-VI och kommer i vinter att öppna sina portar till dig och alla andra. Den är fylld av massa roligt, svårt och en drös saker man inte öppet vågar prata om. Detta är dok ett projekt vi gör på fritiden så det tar lite längre tid att få det klart. Ett hjärteprojekt skulle man kunna kalla det.

OM vi nu skall summera dessa 8 år utav dom 6 år som man och hustru så blir det så här. Allt man vill, kan man bara man gör det tillsammans. Och näst kommande år så är det ordet och det vi skall få ut till alla er som läser och alla som hittar till våra sidor att TILLSAMMANS blir vi starka och vi lovar att träna på att LITA på andra människor allt vi kan.

Här kommer vår gåva till er Första stycket i vår kommande bok som släpps i höst;

När vi starta vår resa kunde vi inte mycket om internet marknaden och allt som man kan göra där. Men längst med resan har vi testat, letat, funnit och lärt oss otroligt mycket värdefullt. I början var det inte lätt att hitta rätt, men ju mer vi lärde oss ju enklare blev det. Vi kom snabbt på att mycket som fanns var sådan affärsgubbar förstod så enkelhet är och förblir ett måste för att alla skall förstå. Nu släpper vi allt detta till dig med stor glädje och med ett varm hjärta hoppas vi du hittar din väg lite lättare och snabbare än vi gjort. Häng med.

När människor tänker på att arbeta hem i från, föreställer dig sig ofta att man är i pyjamas hela dagen, på bordet står en skål med Chips och TV tittar man på hela tiden. Arbetar  gör man här och där. När man orkar. Vi har varit hemma i några år nu och arbetar utan TV och den där skålen chips. Barnen är i Skolan och dom små hemma hela dagarna. Det funkar!

Alltid hittar man nya aspekter av det som vi verkligen älskar, och nya idéer om hur man kan förbättra upplevelsen på dagar som inte är så lätt. Men priset och belöningen är jämställda. Att få se barnen växa upp, att få ha familjen samlad och göra saker när andra inte har tid det är belöningen.

Priset är sena kvällar och ett väldigt strikt arbetsschema. I början en hård hållen ekonomi. Men ju mer tålamod man har, ju mer får man över.

Tillsammans är viktigast i en sådan här konstellation, det kan i början vara svårt att få till. Därför måste man organisera och få till en redig ordning, med tidsbestämda och sysslo bestämda åter gärder. Man får heller inte glömma bort det som är viktigast för än så målsättning är A-Ö.

Är man 2 vuxna i hushållet så är det super viktigt att inte glömma bort varandra. Är du ensam vuxen måste du ta vara på din ”EGEN-tid” och unna dig en och annan syssla du gillar att göra.

ONLINE är en rolig arbetsplats, men glöm inte bort att det är just det, en arbetsplats och att ta ledigt från den och sociala medier är jätte viktigt. Man får inte glömma att man INTE får ta åt sig åt allt man läser på dessa medier. Den fråga man kan ställa sig är, ”skulle man ta åt sig på en arbetsplats där folk är IRL!? Förmodligen inte!.

När du är ONLINE så är du i hela världen inte bara i det landet du bor och det är lätt att fastna när man hittar roliga bilder eller artiklar man gillar eller ogillar.

 Nu tänker du säkert det där kan inte jag. Då säjer vi fel. Alla kan jobba ONLINE hem ifrån.

Call to action är ett utryck man använder sig av inom online marknadsföring. Men vad är online marknadsföring och hur startar man sitt eget företag online.

Själva företaget startar du som vilket företag som helst. Länkar i slutet av denna e-bok. Online marknadsföring är det du gör när du hittar och når ut till potentiella kunder. Med det sagt så kör vi, häng med.

Balansen mellan arbete och familjen, kan vara en utmaning i dagens samhälle. De flesta av oss arbetar hårdare och längre, för att få det att räcka till vardagliga måsten så som boendekostnader och matpengar. Kostnaderna för allt går upp: mat, hjälpmedel, bensin, försäkringar, och dagvård, bara för att nämna några.

Det är svårt att hålla upp och ändå tillbringa kvalitetstid med barnen. Som ett resultat av detta, startar fler och fler online företag, där man kan arbeta hemifrån.

Det är sant att arbeta från hemmet kan hålla dig närmare din familj, men det kräver också en väl organiserad och konsekvent tillvägagångssätt i syfte att tillgodose behoven av både ditt företag och familjeliv förenas.

För att lyckas måste du hitta ett sätt som passar för dig och behövs för att starta och växa utan att familjen blir åsidosatta. Du behöver organisera dina arbetsuppgifter och optimera din tid. Om du eller din make/maka innehar en anställning, behöver detta organiseras efter. Genom upprättandet av gränser och genom noggrann planering kan du hantera din tid och prioriteringar så att din familj kan vara en tillgång för ditt företagande snarare än en distraktion.” -ZloggZ

Tack alla som visar oss ett öppet stöd, det värmer och det är det som får oss att gå vidare. Nu skall vi fira vår dag tillsammans dock är och lever vi fortfarande i fattigdom eller som vi brukar säja vi är inte fattiga vi är panka (No MONEY). Så alla underbara middagar och annat det får vi vara utan.

Men kärleken är stark och den tar vi med oss som middag. Kram vart ni än är från Arw och Zita

” Vi har inget INTERNET just nu, då åskan tog det för oss! Så vi är inte här så mycket. Dock har vi fått en mobil-sticka som räcker till att se lite email och lägga ut detta. ”

Vill du bidra med dollar till en liten Bröllopsgåva så har vi plockat ihop lite smått och gått i ett PLR paket bröllops gåva paket. Tack alla!

LARGE

Medium

small