Kväll, men barn som inte vill, Alaska och mycke där till!

Kvällen är här, Regn och åska har vädret på öjn idag varit! Barn som inte vill sova, har du varit med om den. Här har vi idag 75 % av barna skaran fortfarande vaken. Men Älgarna slutar snart demonstrera och somnar sött, så brukar jag tänka och sen sätter jag på den låten och alla vet att nu har mamma fått nog och dom går till sängs i lugnan ro. Idag har jag tat en ny sväng på allt jag gör. Idag är det synas som gäller i min värld. Alla kan vi någon ting, ibland mer och ibland minder. Det som får mig att tänka till är min egen personliga utveckling dom senaste åren. Den är stor och idag är jag inte som då. Kände du mig då gör du inte det längre för idag är jag medveten och målinriktad. Med ett sinne av humor. Ödmjukhet är ett måste. Och jag är igen en självsäker brutta i alla lägen. Så himla skönt att äntligen vara där, dit jag strävat och kämpat för. Ja jag sitter i rulle men det är oki. Alla är vi lika bara olika i vårt yttrande. Vad vill du, vad vill jag alla bör vi sammas och se varann. Men få är som så gör där av kom vår serie  Änglabus.com. Att lära och lära ut är livet nar jag tittar ut. Jag gillar att skriva och göra bra. Vad gillar du var dag. colagemig En av dom saker jag drömt om så länge är att kunna skriva engelska. Det har jag lärt här under kan du se vår engelska sida vi gör

nav2

 

God natt önskar jag nu, Alaska på tv skall jag se!

Kramiz vart du än är! /Carwita ZitaZoo